sâmbătă, 15 august 2009

Ce limba vorbesc la McDonald's, bre??

Sponsori:

Sa-ti explic. Astazi mi s-a facut pofta de niste E-uri, chimicale si multe calorii. Eram in mall si mirosea frumos a E-uri, chimicale si multe calorii. Asa ca decizia logica a fost sa urc pana la ultimul etaj sa-mi trag un Big Mac. Ca daca e "Big", are muuuulte E-uri, chimicale si multe calorii. Si zic asa: "Buna ziua, va rog un Big Mac". Suna ceva ciudat in intrebarea mea?? Introduce vreo urma de indoiala? Nu.

Si incepe vanzatoarea: dar nu vreti si un meniu langa el?? Stii si tu, ca probabil ai fost si tu in situatia asta. Zic: nu doamna, multumesc. Un Big Mac, doar atat. Dar vreti si un suc? O Cola, o Fanta, isi incearca ea in continuare norocul... Nu, multumesc. Bah, nu s-a dat batuta femeia pana nu mi-a aratat si o foaie pe fundul tavii, oferta cu doua sandwich-uri, nu stiu ce erau dar costau 10 lei, adica cu doi lei mai mult ca Big Mac-ul meu...

Ma simteam deja ca la Oituz, Marasti si Marasesti, adica asediat. Noroc ca eram unu la unu... Totusi, te anunt cu mandrie ca am rezistat eroic. M-am tinut de Big Mac-ul meu, ca si cand era ultimul sandwich pe care aveam sa-l mananc in viata asta...

Ce-aveti ba, vere??? Sunteti ne-vorbite??? Ma mir ca n-a vrut sa-mi vanda si niste telefoane second... Stii, da' tot ce mi-a recomandat era mai scump decat ce voiam eu... Uite ca nu mi-a zis: dar nu vreti un hamburger? Ca e la jumatate de pretz... Haha, asta ar fi fost tare :))

Inainte sa continuam, iti arat, ca am aflat, cum fac astia de la McDonald's milk shake-ul...

Asa. Deci, in traducere libera, ce fac ei e in felul urmator: Buna ziua, doamna, un Big Mac, va rog. Buna ziua, stiti, cei 8 lei pe care ii platiti sunt cam putini iar dumneavoastra pareti cam dobitoc. Nu vreti mai bine sa cumparati ceva de 14 lei si sa nu comentati nimic?

De-aia ma intreb: ce limba vorbesc astia la McDonald's bre. Nu inteleg romaneste? Nu sunt eu destul de clar?? Stai ca acum mi-au ridicat o alta dilema... oare par labil psihic?? Imi pare rau but I'm not loving it :)



Vezi si:
- Prajituri scarbos de originale... si dulci - poze
- Ce paine mancam in criza economica - poze
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

eSorin spunea...

iote aici http://www.youtube.com/watch?v=27NX_MMIkLY&e

Unknown spunea...

hahaha :)) been there!

Nik26 spunea...

:))) Am patit-o cand am cumparat o simpla inghetata: Nu vreti si un suc? O placinta? (etc) Am intrebat iritata: Dar nu pricepeti un NU?!
Apoi m-am gandit ca nici lor nu cred sa le faca placere sa sacaie asa oamenii... :b

Unknown spunea...

Da, aşa e politica la ei. Eu cred că e groaznic pentru un om normal să fie obligat de circumstanţe să zâmbească deşi nu au chef şi să fie insisteţi până la absurd. Societatea în general, se mcdonaldizează.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ eSorin - haha, meserias tare. e de tinut minte. o sa postez la un moment dat despre cum sa intri in orice club facand pe dj-ul :)

@ celine - da nu stiu ce e in capul lor... oare functioneaza tactica asta?? adica chiar isi sporesc profiturile prostind oamenii?? oare ce s-ar intampla daca m-s duce la mac si as zice de la inceput: deci ascult. :))))

@ nik26 - da, nu stiu... ei sunt interfatza mea cu macul... eu pe ei ma razbun. sigur ca sefii sunt cu decizia... poate asa o fi in toata lumea... adevarul e ca nici pe mine nu ma obliga nimeni sa cumpar de la ei, nici pe ei sa stea sa munceasca acolo. si totusi o facem si unii si altii. pana la urma e o politica de succes :)

Anonim spunea...

eu lucrez la ei si nu ne obliga sa zambim, ci doar ne spun k trebuie sa fim amabili.... si cu sugerarea de 2 sandwichuri la 10 lei, sau de meniu, eh, asta e....deaia suntem platiti...

Trimiteți un comentariu