sâmbătă, 15 august 2009

Castigatorii premiilor Anti-Plicti...

Sponsori:

A fost data ca niciodata... A fost... cea mai dificila alegere pe care am avut-o de facut in ultima vreme. Asta pentru ca TOATE comentariile au fost unul si unul. Pentru cine nu stie, a fost vorba de o rugaminte a Anti-Plicti de a da un feedback blogului, despre cum arata, ce va place si mai ales ce nu... ce ar mai trebui de facut... Drept premiu am promis o mica recenzie celui mai interesant comentariu.

Am tinut cont de toate parerile... am mai facut mici modificari prin blog, inca nu sunt gata toate... Dar, pentru ca la votingul din dreapta am atins cifra de 100 de voturi am decis ca e momentul sa incheiem concursul si evaluarea. (Pentru curiosi, desi avem 9 voturi de 1, media generala se apropie de 9. Multumesc...) Pentru ca nu pot da tuturor premiul intai si nici tuturor premiul doi, ca sa facem pace, dupa luuungi sfortzari si deliberari avem asa: un premiu intai si cinci premii doi. Dar toti cei care au participat la feedback NU vor pleca cu mana goala. Voi face asadar o recenzie mai mare si cinci recenziutze mai mici.

Asadar... suspans.... sa bata tobele... se anunta castigatorii...

The image “http://i28.tinypic.com/166bwye_th.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

And the Oscar goes to... Putina liniste va rog... Locul intai, la oaresce distanta de ceilalti.... ta daaaam. Celine. Pe locurile urmatoare, in ordinea in care au comentat avem: High Heel Walker, Dilimache, Addamissia, eSorin si Cipri. Felicitari tuturor, imediat trecem la premiere si explicatii.

The image “http://i26.tinypic.com/67v9zc.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Asadar Celine, castigatoarea locului intai... A fost si prima care a comentat iar comentariul ei spontan a generat o adevarata saga pe Anti-Plicti, din care cu totii am invatzat cate ceva... Caci vorbele ei m-au facut sa ma cam "casatoresc" cu ea, sa povestim la lume despre dragostea noastra, ceea ce a generat comentarii, afisari, dispute, drame, intorsaturi de situatie si alte cele pe care multi le stiti. Hai sa vedem acum ce e cu blogul ei, Simple Impresii.

Un blog care, sincer, mi-a atras atentia mai demult... atat cotinutul cat si personajul. Pentru simplul fapt ca s-au dovedit o mica bijuterie, ascunsa prin stiva de alte pagini personale din blogosfera. Celine vorbeste pe Simple Impresii atat despre ea dar si despre gandurile si intamplarile prin care trece. Si o face intr-o maniera suficient de profunda dar si ironica si simpatica in acelasi timp. Cateva posturi de-ale ei mi-au atras recent atentia. Cel in care, de exemplu, descrie emisiunea lui Dan Bursuc de la Antena 1 ca pe o adunatura de maimutze urlatoare, care ar trebui izolate pe o insula cu dinozauri carnivori. Sau cel in care ii propune micutzei Ana sa se joace desenand pe asfalt, in timp ce copila de 4 ani o ia la rost: dar tu n-ai laptop sa ne jucam online?? :))))

Sigur ca nu putem ignora nota profund romantica pe care Celine o imprima blogului ei, cu articole despre iubire, ramas bun, amintiri, cioburi sau cirese amare. Una peste alta, este un blog placut lecturii, pe care vei vrea sa revii. Acum, odata cu schimbarea temei, Simple Impresii a devenit si unul dintre cele mai placute ochiului bloguri din blogosfera :)

Recomandari de care o rugam sa nu tina cont: sa scrie mai mult si sa vorbeasca mai des despre ea :)

Buuun. Her name is... se poate putzina liniste, va rog?? Acolo in spate mai ales?? Multumesc. Deci her name is Walker. High Heel Walker. High Heel Walker, aka Brunette Attitude. Din punctul meu de vedere, Brunette Attitude este iarasi unul dintre cele mai frumoase si placute ochiului bloguri pe care le-am vazut recent. De-aia poate pare un pic elitist, insa nici pe departe.

High Heel Walker este un om ca si noi, cu probleme ca ale noastre :) Ca si in viata insa, si prea multa frumusetze sperie. De-aia i-as face o recomandare cu care, cu sigurantza nu va fi de acord, nici eu nu prea sunt... Blogul ar trebui un pic poate totusi "tensionat"/"manelizat" in sensul bun, daca exista asa ceva... O "greseala"/"accident" pe ici pe colo, poate nu strica... in sensul de a-l "gregariza" un pic... Este totusi aproape de perfectiune, asa cum e :) De-aia blogul castiga din partea autorului si nu al lui Anti-Plicti, un mare premiu al juriului :)

Domnul eSorin... Dumneavoastra sunteti cu galagia?? Nu se poate asa ceva... Avem si microfonie, nici nu ne auzim... Aveti ceva de impartit cu cineva?? Dom'le, chemama BGS-ul...

Asa. Avem un anuntz special: castigatorul moral al acestei competitzii este nimeni altul/alta decat... da! Dilimache!! Un blog si un personaj ceva mai putin diliu decat ar lasa numele sa se inteleaga :)

Dili scrie atat pentru ea dar si pentru noi. Traieste si se framanta atat pentru ea dar si pentru noi. Daca stii sa citesti printre randuri dar nu neaparat, afli multe atat despre Dili dar si despre viata si unele din aspectele ei, ale vietii... Imi pare rau ca n-am apucat sa votez... nu as fi schimbat mare lucru cu votul meu... referitor la o chestiune de cromatica. Nu e exclus ca Dili sa tzina la treaba asta, asa ca nu o sa dezvalui despre ce e vorba :)

PS: Dili iti multumim ca ne tii pe linia de plutire :)

Domnul Sorin... stati dom'le ca urmati si dumneavoastra... Unde va treziti? In meritocratie??? :)))

Sa continuam... Urmeaza premiul de popularitate. Merge la... Addamissia!! Addamissia mai ia viatza la misto lucru care se intrevede uneori pe blog. In sens pozitiv ma refer.

Un blog care se axeaza pe aspectul vizual doar pentru cei... sensibili, ca sa nu zic initiati. Continutul si pozitia ei fatza de lucrurile prin care trece este ceea ce o particularizeaza. Eu unul am ametzit de cate ori pleaca fata asta pe cate undeva... dar nu uita totusi sa ne ia si pe noi cu ea... sau macar sa ne povesteasca. Nu e foarte deranjant nici negrul ei, desi uneori ma mai chiombesc sa vad ce scrie. Deci poate face literele un picutz mai mari ??

Asa... acum, putina galagie daca se poate. Daca se poate sa nu se auda ce spun??

Pentru ca surpriza emisiunii vine de la eSorin. Cel care prin ironiile lui savuroase ne face sa uitam de noi dar ne readuce totodata pe pamant cu viteze demne de Star Trek :)

S-a mai ales cu un review recent asa ca o sa incerc sa crosetez pe langa :) Un blog oarecum mozaicat, in senul frumos, care surprinde every now and then cu un subiect la care nu te astepti. Un blog nu foarte unitar deci, dar asta e probabil lucrul pe care mizeaza Sorin - surpriza. Mi-au placut recent multe posturi de-ale lui, dar o sa ma refer la unul in particular, cel despre care eu am spus ca are un tip inedit de umor. O sa-mi permit sa redau un extras:

Emanciparea femeilor:

aetana: ia zii
aetana: cand imi faci pizza d-aia?
cirozel: eu ?
cirozel: cand imi faci TU
cirozel: pai plm nu tu rufe nu tu mancare
aetana: i have big tits
cirozel: sah mat

eSorin ia premiul de divertisment atat la propriu cat si la figurat, stie el ce vreau sa zic ;)

Si, in cele din urma, dar in niciun caz ultimul... il avem aici pe nash-ul Cipri. Tizul meu si bunul meu e-pal. A ajuns? Este aici? Stiam ca vine cu Lastunul dar chiar sa intarzie?? A, ok, Lastunul e doar pentru interventii speciale. Am inteles :)

Un blog interesant asa cum este si omul. Cu accente profunde, mai rare decat potentialul :) dar si lucruri uzuale, care te scot din rutina. Lately m-am delectat cu bancurile, clipurile si pozele inedite de la el. Un blog care nu am nicio indoiala ca poate mult mai mult. La fel ca la Celine, poate am vrea sa auzim mai multe despre omul din spatele blogului :) Cipri primeste premiul pentru intreaga cariera ;)

Cam astea au fost... Pentru cine mai doreste, cine mai pofteste, sa ramana prin zona caci oportunitati de concursele de-astea s-or mai gasi ele...

Dati drumul la cortina... Cortinaaa??? Cortinaaaa!!!!! Are cineva un cutzit sa taiem o sfoara? Offff.


Vezi si:
- Concursul cu Nikita dezbracata
.
Twitter
Facebook

9 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

S-a stricat Lăstunul pe drum. N-am avut nici laptopul la mine să mă conectez la net, bateria la telefon s-a descărcat...

Cipri spunea...

Apropos, mulţumesc de recenzie :)

Unknown spunea...

ce drag îmi e omul ăsta, adică soţul :D

nais, mersi dragule!

eSorin spunea...

as dori sa multumesc mamei mele care m-a sustinut cu varga inca de cand m-am nascut,sotiei mele care a fost mereu alaturi de mine cand am luat salariul,fratilor mei care m-au ajutat mereu , sa scap de haine ca eu nu mai aveam timp sa le port din cauza lor,vecinilor mei care sunt niste draguti mereu au avut grija de mine ca sa stau cat mai mult la sectia de politie,impresarului meu si tuturor celor care au crezut in mine ..cand le-am zis ca le dau banii inapoi dupa ce m-au imprumutat.va multumesc!!
PS. eu am dat nota 1 in chestionar si acum ma mustra constiinta :(

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cipri - off, important e ca ai ajuns. sper ca ti-a placut recenzia, adica nu a deranjat sau ceva :)

@ celine - drag you too!!! oricand :)

@ eSorin - aoleu, noroc ca mi-au dat astia multi de 11... acum ca ai recunoscut, o sa-l scad de la socoteala :))) ai vrut sa vezi daca merge, nu???? Haha.

Cipri spunea...

@Cippy: nu a deranjat

Dili spunea...

Cippyyyyyyyyyyyyyyyyyy multumeeeeeeeeeeeeeesc mumos de tot, m-ai omorat dom'ne, ce sa mai, ma plec, auzi, castigator moral :D Mai, m-am cam framantta intr-adevar in ultima vreme dar acu' m-am potolit dupa ce fusei la munte, si parca-parca vad viata din cu totul alt unghi.
Felicitari Celine, si bravo inca o data pentru mariajul cu reale sanse de reusita, sa ramaneti la fel de frumosi mereu :-)
Cippy, sa traiesti si tu sa ne tii in ritmul asta de zambareala mereu! Pup!

Anonim spunea...

Thank you, thank you! Thank you very much :D ! Multumesc, Cippy. Felicitari tuturor. O sa tin cont de aprecierile tale referitoare la blog.

Unknown spunea...

In primul rand, felicitari Celine!
In al doilea rand, iti multumesc tie, Cippy de feed-back. Blogul meu nu e perfect, corect... dar trebuie sa recunosc ca am un ochi critic care imi e de mare ajutor, el ma corecteaza, el ma cearta, el ma lauda :))... si tu :P

Adevarul e ca m-am tot gandit ce sa schimb la blog... dar inca nu m-a palit inspiratia. Tema? Hm... si parca nu... mi-am petrecut vreo 4 ore rasfind dupa alta si tot nu m-a multumit...
Dar cred ca e o faza prin care trecem toti :D

Trimiteți un comentariu