duminică, 23 august 2009

Campionatul Mondial de Atletism - Berlin 2009 - poze inedite

Sponsori:

Nu stiu cata lume a bagat in seama Campionatele astea Mondiale de Atletism de la Berlin. A fost totusi un eveniment sportiv de nivel mondial. S-a transpirat, s-a plans, s-a zambit... Atletismul ramane totusi un sport nobil, curat... Chiar daca nu e mereu foarte spectaculos, atletii se chinuie din rasputeri, atat la antrenamente, cat si in ziua adevarului. Ochii mi-au fost atintiti spre evenimentul german dupa cele doua medalii si recorduri mondiale SPULBERATE de jamaicanul Usain Bolt. E incredibil omul, cum a facut praf timpii de la 100 m (regina probelor) si 200 m. Se zice ca la antrenamente poate si mai bine de atat... Deci sa stam prin zona... Dar pentru ca astazi se incheie povestea cu Berlinul, avem aici peste 30 de poze din cele 9 zile de concursuri. Enoy ca merita :)


































Vezi si:
- Fotbal si dragoste
- GSP TV e aici. Cum sa vezi GSP TV live, online si Digi Sport pe internet
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Teo spunea...

Super pozele, unele chiar super..be! Nu ştiam că ai fost la Berlin ;))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

ma bucur ca-ti plac. hehe, da azi-noapte am fost, da' m-am intors ca au vrut sa ma puna sa alerg :(((

Dili spunea...

Lasa ca pe tipa aia cu maieu rosu o intreceai sigur... mai ge-ni-a-le poze, mi-au placut la nebunie! (si--nca imi mai plac :P)

Dili spunea...

Mai, revin, rusine mare dar eu nici nu auzisem de campionatul asta :-((((( bine ca auzim de Mircea si Elena, groaznic am ajuns...
Darrrrr... bravoooooooooooooo Jamaica! Stiam eu de ce iubesc tara asta!

Mihai spunea...

Faine pozele. Unele mai amuzante, altele mai fierbinti :D

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - :)))) pe grasa, nu??? o-ntreceam pe grasa dar ma lua la pumni dupa aia si tot ieseam sifonat... mai bine m-am intors :)

ma da, si-a vazut de treaba (campionatul) si de-aia n-ai auzit. n-a fost strident, nu a facut comert cu arme... nu-i nimic, de-aia e anti-plicti. (hai ca asta a fost grea). da dom'le jamaica rulz. usain bolt, bob marley si shaggy rule!!!

@ mike - ma bucur ca te-am nimerit cu pozele. am aruncat un ochi pe blogul tau. fain si el. esti in blogroll :)

Trimiteți un comentariu