marți, 11 august 2009

10 aparitii divine in cele mai neasteptate locuri - poze

Sponsori:

Tu ca tu, ca n-ai nicio vina dar eu cu siguranta o sa ard in iad dupa postul asta. Pentru ca vorbim despre aparitii divine in cele mai neasteptate locuri. Iar ultima dintre poze imi asigura un loc chiar la fund, in cazanul cu smoala. Sau poate nu, poate ajungem toti in rai, eu ca promovez astfel de chestii si tu ca le citesti... :) Oricum, toate pozele de jos si povestile care le insotesc, au facut senzatie in presa vremnii... Mnoa, hai sa incepem cu prima aparitie. In mai 2009, deci anul asta, Claire Allen, o femeie de 36 de ani din Marea Britanie a vazut imaginea de mai jos in borcanul cu dulceata din care voia s-o serveasca pe fiica-sa.

Un numar nespecificat de credinciosi a vazut conturul Fecioarei Maria in trunchiul unui copac care tocmai fusese taiat. Se intampla in Irlanda. Peste 2.000 de oameni din localitatea aia (Rathkeale) au semnat o petitie prin care au cerut ca restul de copac sa nu mai fie taiat de acolo, spunand ca e vorba de o interventie divina. Popa locului n-a fost de acord si a zis ca e doar un copac si ca oamenii n-ar trebui sa venereze un copac... (O fi fost gelos...)

In 2004, o femeie din Florida, SUA, s-a ales cu aproape 30.000 de dolari dupa ce a vandut pe eBay una bucata sandwich prajit. Nu era un sandwich oarecare, ci unul in care aparea imaginea Fecioarei Maria. A tinut sandwich-ul pe jumatate mancat timp de 10 ani, perioada in care s-a format imaginea divina. Zice ca n-avea pic de mucegai.

Iisus a fost vazut si in Pittsburgh, SUA, de un locuitor de-acolo, in 2005. Dupa ce a iesit din dush, omusorul nostru a strigat "Jesus Christ!!!". Gagica-sa l-a intrebat "ce s-a intamplat, iubire??". "Nimic", a raspuns el, "uite-l pe Iisus!!!"Mnoa, alt spirit intreprinzator, Ringo, ca asa-l chema, a taiat frumos bucata de perete si a pus-o si el pe eBay. S-a vandut pentru 2.000 de dolari :))

In 2008, o aparitie pe o fereastra dintr-un spital din Orlando, Florida, i-a facut pe oameni sa izbucneasca in lacrimi. Noroc ca unii mai iuti la minte au apucat sa faca niste poze, pentru ca imaginea a disparut destul de repede...

In Arizona, SUA, un pacient a vazut aceasta imagine a lui Iisus Hristos pe o radiografie dentara. Atat dentistul cat si asistentele au fost in cele din urma de acord ca imaginea seamana cu mantuitorul...

Ia priveste cu atentie. Il vezi pe Iisus in ciocolata??

Michael Cartwright si prietenii lui erau intr-un bar din Anglia. Toate bune si frumoase, pana l-au vazut pe Iisus in folia de staniol de la gatul unei sticle de... suc de mere, cica. Bine, iti dai seama ca nu i-ar fi crezut nimeni pe betivani daca n-ar fi facut, ai naibii, si poza de mai jos... :)

O alta imagine a Fecioarei Maria a aparut se pare pe geamurile de sticla ale fatadei unei cladiri din Floria, SUA. Un chimist local a analizat imaginea si a ajuns la concluzia ca ea s-a format din picaturi de apa si din atmosfera din jur, care au provocat o reactie chimica. Fereastra asta a atras peste un milion de turisti in urmatorii 7 ani care au urmat descoperirii. Si ar fi atras fraieri... oameni si in zilele noastre, daca un grup de vandali nu ar fi spart doua dintre ferestrele pe care apare imaginea.

Si, in fine, in noiembrie 2006, Iisus s-a aratat unui fotograf din Los Angeles. Mai exact i s-a aratat in... asta e, imi cer scuze dar trebuie sa spun... da, s-a aratat in fundul cainelul sau. Pentru istorie, cainele este un foarte simatic terrier. Imaginea mantuitorului se vede in blana care inconjoara fundul patrupedului...

PS: tre' sa ma uit si eu mai atent prin Anti-Plicti asa, sa vad nu se formeaza nicaieri o imagine de-asta... Poate eu voi da de bani iar voi de un autor mai bun :))


Vezi si:
- Doamne, da-mi un semn - video
- Cimitirul vesel: de-a rasu'-plansu' - video
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Unknown spunea...

mno, se pare că ajungem în acelaşi iad, eu sper la ceva cazan separat că mi-s fată finuţă :))

prostie la grămadă!

eSorin spunea...

I believe now!!!!vad lumina!

Dili spunea...

Bai, bai, nasol.....

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ celine - fetele ajung in rai. doar baietii in iad :D

@ eSorin - vinde-o pe eBay!! :)

@ dilimache - :)

eSorin spunea...

@Cippy,ok mersi de pont.promit sa fac parte

Trimiteți un comentariu