duminică, 20 septembrie 2009

Protest impotriva papucilor balerini

Sponsori:

Fetelor pare sa le fi placut articolul despre modelele de unghii, asa ca ne mai bagam un pic nasucul prin cele femeiesti. Fetelor, vreti sa faceti ceva pentru mine? Va rog io nu mai purtati balerini. Frate, arata atat de nasol de nu-ti vine sa crezi. Pe cuvant. Ma tot uit pe strada pe la fetele care poarta asta ceva, nu intentionat dar trebuie sa ma uit si eu la ceva. Ei bine, f.f. multe fete poarta papuci balerini din astia. Nu stiu, mie mi se pare ca chiar n-au nicio forma... ai impresia ca sunt facuti din carton si stau sa se rupa... Nu ti se pare ca esti mai mult desculta decat incaltata cu balerinii???

Balerinii nu sunt cumva pentru balet si nu pentru mers pe strada??

Si daca iti mai tragi si niste blugi stramti care pun in valoare balerinii, petrecerea este ca si asigurata. Faza e ca aceasta combinatie, pe care tocmai am descris-o, chiar face ravagii printre fete... Ca altfel mi-as fi vazut de ale mele si as fi scris despre masini...

Hai sa facem un mic sondaj sa vedem sunt tampit definitiv sau mai crede si altcineva ce zic eu despre papucii astia balerini...



Vezi si:
- Bikini cordeluta - cadoul perfect
- Ultima tendinta in moda pentru femei
.
Twitter
Facebook

14 Pareri. Comenteaza:

Teo spunea...

Sa-ti spun de ce eu sunt pentru balerini. Fac teren, ca jurnalist, iar balerinii sunt foarte comozi si pot fi purtati si la o tinuta ceva mai eleganta. Adidasii ii pot purta cu blugi si tinuta sport; balerinii merg si cand trebuie sa imbrac o camasa si un sacou. Deci, sunt comozi si practici, nicidecum "misto".

Raluk spunea...

Ciprian esti rau. Stii din cate m-au salvat pe mine balerinii? Si apoi balerinii arata si altfel nu doar cum sunt cei din poza ta... Eu numesc balerini toti pantofii cu tocul mic sau fara toc. Bine la combinatia blugi stramti si balerini, eventual aurii sau argintii, ma stramb si eu...

Dili spunea...

Eu ce ma fac, ca am 1,75 si daca-mi pun toace arat ca barza.
Mie, ca femeie, mi se pare muult mai misto cei cu toc mediu, fiindca iti confera si o alta alura piciorului, modifica si mersul intr-unul mult mai feminin, precum si piciorul din cauza muschilor care se incordeaza si-l fac sa arate mai suplu. Per ansamblu, sunt mai placuti vederii, mai sexosi, mai cum vrei sa-i zici. Problema intervine in trei cazuri:
1 esti f inalta
2 trebuie sa alergi toata ziua pe drumuri
3 trebuie sa alergi dupa copii (evident, aici exista optiunea incaltaminte sport)
O zi buna doamnelor!

Dili spunea...

* mi se par :P

Teo (Trafic de gânduri) spunea...

Îţi doresc să stai pe tocuri (de vreo 10 cm) 10 ore pe zi/5 zile pe săptămână şi apoi mai discutăm despre balerini :)) N-or fi ei frumoşi, da's sănătoşi....

adizzy spunea...

da stii ce comozi sunt? ...

Cipri spunea...

Nu port aşa ceva, deh, sunt bărbat, dar par a fi foarte comozi şi, sincer, nu mi se par urâţi, ba din contră.
Mai bine nu te uita la balerini, ci la ce se ascunde în ei.

Anonim spunea...

Bai nene, am si io balerini cateva perechi si le mai port uneori, cand e cazul. Insa, daca ma tii fara tocuri 2-3 zile, urlu de durere de calcaie si trebuie sa ma cocot pe toace de urgenta. Iubesc tocurile, le ador, n-am nimic cu balerinii dar nu prea pot sa merg cu ei prea mult. Mor de durere de calcaie :(. Asa ca...tocurile rulllzzzz!!!

Anonim spunea...

Pe mine nu ma prind, nu mi-au placut niciodata. Nu ma omor nici dupa tocuri de peste 9 cm, decat in ocazii speciale. Imi place mult talpa epa.

Anonim spunea...

Nu mă deranjează. Depinde, la unele le vin bine. Adică le avantajează.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ teo - inteleg si respect :) io raman la impresia ca arata... tricky :)

@ raluk - sunt rau da ne-ntelegem pana la urma :)) nu sunt rau, asta cred eu despre balerini... mi se par papuci de papusa... dar recunosc ca sunt si unii (putini ok:)

@ dilimache - asta cu muschiul piciorului nici prin cap nu mi-ar fi trecut. interesant, deci. nu stiu cat din comment e pentru doamne, asa ca nu mai bag mai mult :)

@ teo (trafic de ganduri) - o sa-ncerc o data :))

@ adizzy - incep sa inteleg :)

@ cipri - cand n-ai la ce sa te uiti te mai uiti si la balerini ;)

@ addamissia - deci sa inteleg ca esti in asentimentul meu??? uraaaa!!! pfiu, am crezut c-am luat-o razna :)

@ april - deja cu talpa epa m-ai pierdut :) o sa ma documentez :D

@ dan chichernea - total de acord.

Anonim spunea...

Cipri, io mă simt aiurea fără tocuri, parcă îmi lipseşte ceva, pe bune. Acuma, asta sunt, ce să fac? Te cam susţin, dar ştii că de voie de nevoie, trebuie să mai umblăm şi în balerini.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

ada, e ultimul lucru pe care mi-l doresc sa ma dau specialist in... balerini sau in mai stiu eu ce chestii de fete... ne mai dam si noi cu parerea ca e gratis si mai starnim un pic reprezentantele sexului frumos ca am senzatia ca se cam plictisesc uneori :)

Anonim spunea...

Cippy (Anti-Plicti) nu prietene nu esti tampit ai un public compus din ratati cretini care in spiritul de turma sunt dispusi sa faca orice sa fie la moda

Trimiteți un comentariu