miercuri, 17 iunie 2009

Scuze, din nou!

Sponsori:

M-am inscris si eu, ca multi altii, la studiul ala demografic, facut de Trafic.ro. Am primit mail de la ei, am inscris site-ul, toate bune si frumoase. Doar ca Trafic.ro, din site-ul ala simpatic care era odata pare ca s-a transformat intr-o masina avida de bani si informatie. Ca a inceput sa taxeze noii intrati, hai, treaca de la noi, e o evolutie fireasca sa zicem intr-un business serios. Asta desi serviciile nu s-au imbunatatit, parerea mea, dupa schimbare.

De ce-mi cer totusi scuze? Pentru ca cititorii Anti-Plicti, ca cei ai tuturor site-urilor care s-au inscris in studiul demografic al Trafic.ro, s-au trezit cu un pop-up al site-ului, prin care erau intrebati daca vor sa participe la randul lor la studiul respectiv.

Am doua obiectii majore la treaba asta:

- 1. nu mi s-a spus nicaieri ca va fi vorba de acea fereastra cu care vor fi agasati cititorii. Anti-Plicti nu a promovat niciodata pop-upurile si nici nu o va face. La fel, reclamele sunt puse cat mai discret. Deci ce a facut Trafic.ro este un pic deplasat.

- 2. intrebarile din chestionar am un feeling ca depaseau simplul studiu demografic. Mi s-a parut ca are o tenta economica pronuntata, inclusiv legata de venituri and stuff, si e foarte posibil ca rezultatele sa fie trimise mai departe unui furnizor de reclama/spam care imi va putea trimite mesaje cat mai personalizate. Sa dea Domnul sa gresesc si sa nu fie asa...

Deci inca odata scuze pentru mesajul de la Trafic.ro pentru care eu nu mi-am dat niciodata consimtamantul. Ca sa intelegi si mai bine fenomenul, uita-te ce a scris Marius Sescu pe tema asta. E un pic mai patimas ca mine :) Postul e AICI.

PS: in ceea ce ma priveste raman totusi inca destul de prieten cu Trafic.ro

Later edit:
in urma problemelor pe care le-am avut cu Photobucketul, de care am scris acum 3 posturi, am avut si niscaiva dificultati cu alte widget-uri intre care si blogroll-ul. Este foarte posibil sa fi pierdut pe drum cateva bloguri. Daca s-a intamplat asa, pls. let me know si se va remedia problema cat ai zice blog breaz barlobreaz.

.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ mihai - ok, am citit si blogul trafic.ro, nu stiam de el... si comentariile. eu sunt poate mai tolerant insa cititorii mei s-ar putea sa nu fie... unii sigur nu sunt si e dreptul lor...

din punctul meu de vedere, problema nu e neaparat ca a aparut acel pop-up (chiar m-am gandit oare cum veti colecta datele) ci faptul ca NU AM STIUT de el.

in rest, cum spuneam, nimeni nu e perfect iar pe trafic.ro il stim de mult ca sa ne certam asa repede :)

Trimiteți un comentariu