marți, 23 iunie 2009

O poveste de succes: a slabit 182 de kilograme in 3 ani - poze

Sponsori:

Il cheama David Smith si in 2003 avea 285 de kilograme. In aproximativ 3 ani a reusit sa ajunga la 103... Deci a dat jos 182 de kilograme. Au fost ceva probleme cu pielea, care a ramas labartzata din cauza maldarului de carne si grasime pe care il avea pe el dar a trecut prin cateva operatii reparatorii si a ajuns sa arate ca un om normal.


Uite ce zice David: fusesem gras toata viata. Eram aproape de moarte. Nimeni nu ma baga in seama decat ca sa-mi faca poze ca la urs. Dintr-o data mi-am dat seama ca a-mi plange de mila nu e o solutie si nu imi va rezolva problemele. Am decis sa-mi schimb existenta. (Atentie, imagini un pic socante...)

Cum a reusit? Pai zice ca a facut un program de exercitii fizice usoare si a urmat o dieta scazuta in carbohidrati (STAX Nutrition System) Poate nu neaparat in slabit, dar Dave e un exemplu de urmat...











Vezi si:
- Cum sa slabesti rapid, stand la calculator
- La caterinca. Banca pentru oameni grasi
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

http://cheeprey.ro/2009/06/11/slabeste-acum-nu-ma-intreba-cum/

Dili spunea...

ce dragut baiat si cat de batran parea la inceput... super!
Nu-s socante imaginile, mai ales la varsta mea. Din pacate, numai cei ce trec prin asta pot sti cat de mult implicatii are o greutate peste normal. Sper ca si in Romania sa auzim de astfel de realizari.

Anonim spunea...

vai de mine, cata piele a avut de scos doctorul ala. :| Bine ca si-a revenit, ce sa spun, si de admirat e faptul ca nu a apelat la gastric by-pass, cea mai in voga operatie din ultima vreme din SUA. Sau asa cred, ca asa inteleg din articol :) ca a fost operat doar pentru excesul de piele.Ma intreb daca ar fi avut mai putina piele in exces daca ar fi slabit in cursul a 2 sau 3 ani.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - ma bucur ca ai inteles ratiunea postului astuia. cum altfel? :) da si realizari de genul asta in cat mai multe domenii. adica some action nu strica niciodata, in loc de eternele mieunaturi :)

@ cristina v - nu, pare foarte natural tot ce a facut el ca sa slabeasca. si apoi am mai auzit cazuri, chiar si la persoane foarte tinere, in care pielea ramane atarnanda dupa o slabire din asta de amploare. deci mai mult ca sigur ca pielea ramanea oricum. cred totusi ca se resoarbe la un moment dat, mai ales la cei mai tineri un pic, dar probabil se resoarbe greu. cune stie... :)

Sabrina spunea...

Ce batran arata cand era suprapoderal.
E frumos tipu..Ma bucur ca a reusit sa scape de kilogramele in plus.

Anonim spunea...

Touche. Outstanding arguments. Keep up the good effort.

Take a look at my blog post ... page next

Trimiteți un comentariu