vineri, 26 iunie 2009

Nuuuuuuuu!!!!!!!!

Sponsori:

Michael Jackson nu mai e... nici nu mai conteaza de ce si cum si de cand... God rest your soul in peace, man!! Respect!!












Vezi si:
- Cat de aproape am ajuns de Michael Jackson
- Michael Jackson loveste din nou - poze
.
Twitter
Facebook

12 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Imi pare rau, si pe mine m-a socat...

Anonim spunea...

:( si mie imi pare asa de rau. mai ales ca se pregatea de turneu :-<

Cipri spunea...

Cippy, eu am primit vestea de la Crystal. E cea mai proasta veste pe care mi-a dat-o vreodata. :(
Odihneasca-se in pace!

Mihai Zamfiroiu spunea...

o mare si grea tristete se apasa in inimile noastre. nu am fost fan Michael Jackson dar sunt cateva piese care mi au ajuns la suflet. In mod special piesa Earth Song.
Rest in Pace !

Anonim spunea...

Am mai pierdut o valoare. Muzica lui va dainui peste timp. Rest in peace.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - da, a fost un soc teribil pt mine aseara. e prea devereme sa moara!! michael nu a murit, michael nu are cum sa moara, michael va trai forever. cum spuneam, i love you michael!!

@ - cristina v - da, stii. am aflat ca repetitiile pentru concert mergeau foarte bine. michael mai intarzia si era un pic letargic dar lucrurile erau in grafic. cred ca magicianul chris angel ar fi fost doar una din surprizele concertelor care ar fi fost, asa cum ne-a obisnuit, grandioase!!

@ cipri - da, e o veste teribila. eu am vazut-o pe yahoo azi-noapte pe la doua, in timp ce-mi verificam mailul. m-am uitat apoi un pic pe agentii, a aparut in presa americana putin dupa miezul noptii, ora romaniei. nasoala veste. f.f. nasoala!!

@ mihaizzz - da, mihai, nu cred ca trebuia sa fii un mare fan ca sa-ti placa muzica, dansul, clipurile si concertele lui. a trait prin muzica si s-a simtit asta. eu am fost fan de f.f. mic si am crescut cu el prin boxe si pe peretii camerei unde aveam multe postere cu el. rest in peace, da!

@ april - a fost un geniu al muzicii cum nu se va mai naste altul, cel putin in viata noastra... da, va ramane muzica si sper tot ce-a fost frumos legat de el... rest in peace!

Diana spunea...

Primul meu gand cand am citit stirea aceasta azi-noapte a fost ca e doar un alt zvon fals sau doar o manevra mediatica, nicidecum nu am vrut sa o iau in serios. Intram ca nebuna pe cat mai multe site-uri sa vad daca e chiar adevarat! Ce sa mai spun? 50 de ani?? Inca avea viata in fata!! Nici nu stiam ca sufera cu inima!
A murit un rege!!!!! Nu va mai fi altul ca el!

Unknown spunea...

a fost un super artist

Unknown spunea...

A murit Michael Jackson!!!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ diana - da, a fost un soc si pt. mine, ca fan destul de adevarat. am aflat stirea de pe yahoo mail news si nu mi-a venit nici mie sa cred. oricine dar nu michael. prea tanar, prea repede, prea... nemuritor...

@ daniel - genial. poate mai tare ca elvis.

Unknown spunea...

unul dintre cei mai mari artisti..
R.I.P :(

Unknown spunea...

te'am adaugat si eu la "parteneri"..:)

again R.I.P Michael Jackson :(

Trimiteți un comentariu