joi, 18 iunie 2009

Cum sa castigi la loto. Cel mai simplu mod de castig la loto 6 din 49

Sponsori:

Cum sa fac sa castig la loto 6 din 49? Asta e intrebarea pe care ne-am pus-o multi, dupa ce am decis ca din munca cinstita nu iese mereu mare lucru. Adica mai iese... dar parca o pleasca din asta, precum un castig al potului cel mare sau chiar si mijlociu la loto 6 din 49 nu strica niciodata. Postul asta se adreseaza celor neinitiati, care nu au timp de combinatii, capete de pod si alte scheme simple sau complexe. E vorba de generatorul de numere loto. Click pe fotografie dar mai intai citeste tot.

Stiu sigur ca multi nu ai habar de existenta "jucariei" asteia... De ce ar trebui sa-ti creasca sansele de castig acest generator de numere loto 6 din 49? Pentru simplul motiv ca iti genereaza numerele loto in functie de rezultatele extragerilor anterioare. Adica se uita in arhiva si vede ce numere au iesit cel mai des la extragerile trecute. Este unul din crieteriile de algoritm in functie de care iti genereaza numerele.

Pe net exista mai multe astfel de generatoare de numere care, teoretic, toate ar trebui sa te ajute si sa-ti creasca sansele de castig la loto 6 din 49 si nu numai. Asta de care tocmai am scris mi se pare cel mai tare. Daca totusi nu te satisface, mai vezi aici, aici si aici.

Succes si, daca castigi, sa ma scoti si pe mine din foame sau macar sa-mi dai o bere:)


Vezi si:
- Iubeste-ti job-ul! Exista altele mai nasoale - poze
- Cine are noroc are...
.
Twitter
Facebook

14 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

am castigat!!!!:))

Anonim spunea...

ESTE OARE ADEVARAT

Anonim spunea...

nu cred

Anonim spunea...

"nu cred" .. nu crede date n pula mea tu crezi ca iti da numerele castigatoare sau ce sloboz

Anonim spunea...

Daca tot stii secretul de ce nu joci si astepti sa te ''scoata din foame'' unul din cei care vor castiga? Eu nu cred ca se poate decat cu o minune divina, un miracol. Succes tuturor si Doamne ajuta!!!

Anonim spunea...

ba plictisitilor.. jucati si castigati aceasta e concluzia

Anonim spunea...

am castigat o pula roz din fier cu luminite

Anonim spunea...

salut! Eu joc la loto de 15 ani si nu am castigat nimic, vreau sa spun ca am incercat o varianta pe care putini s..au gandit la aceasta am luat mai multe bilete loto si am completat mai multe variante de joc' dar fara sa le introduc in aparat. si dupa tragere m-am uitat sa vad daca a esit ceva,dar nici in felul acesta nu a esit mai mult de doua numere. vreau sa spun doar ca loteria asta este tare al dracului.

Anonim spunea...

loteria e curata cum e Voiculescu fata mare

Anonim spunea...

Buna, ce sa zic am avut norocul si "ghinionul" sa prind 5 numere pe 16 iunie 2013,cand inca nu se daduse potul cel mare de 11 mil. de eur, am extras numerele din bol, neavand nici o speranta in a castiga...eram hotarata sa joc o singura varianta, poate daca mai puneam pe langa mai iesea ceva...

Anonim spunea...

era unu care zicea"Da-mi Doamne noroc sa castig si eu potul ala mare de la Loto"...si D-zeu i-a spus asa"Pai da-te-npoola mea si joaca !!!!"

Anonim spunea...

loteria romana hotie

Unknown spunea...

NU cred ca e adevarat ca in ziua in care le extrage ele pica asa ca nu e adevarat.
http://permanentmarking.blogspot.ro/

AmJucat spunea...

Destul de greu sa castigi la loto

Trimiteți un comentariu