miercuri, 17 iunie 2009

Daniela Crudu... Poze incendiare si sexi cu vedeta Playboy, Daniela Crudu

Sponsori:

Daniela Crudu, Daniela Crudu si iar Daniela Crudu. Multi cauta innebuniti poze sexi cu vedeta Playboy si a 'Netei, Daniela Crudu si ajung si la mine pe blog... doar ca din pacate dau de cu totul altceva... adica poze frumoase, cu natura, calculatoare si alte prostioare cumintzele... dar nici vorba de Daniela Crudu. Astazi am zis sa repar aceasta impardonabila greseala... am scotocit un pic prin arhiva cu poze si prin mailuri si am gasit aceasta splendoare de colectie cu domnisoara...

Daca tot suntem la dansa, nu pot rata ocazia sa-mi spun si eu un pic parerea, ca tot e gratis. O consider pe Daniela Crudu o persoana total atipica, asa cum nu am vazut multe fete. Pare atat de dezinhibata si fara nicio treaba, incat ma mir constant de cate ori o vad la televizor. Se arunca, sare, rade, ii cade sutienul... pare ca o doare la pistol si e din cu totul alt film. Sunt convins ca nu e chiar asa, ca doar e romanca, ce naiba, dar cumva ii iese, ceva genetic tot e acolo si o felicit pentru asta...

Inca un detaliu important si apoi te las savurezi cele peste 20 de poze cu Daniela Crudu. Pentru ca sunt un blog care se respecta, am blurat pozele cele mai deocheate. Totusi, pentru ca nu-ti pot rapi placerea de a o vedea pe fata in toata splendoarea ei, daca vei face click pe pozele blurate, vei fi trimis undeva unde... ai ghicit, nu sunt blurate. Enjoy!!

























Vezi si:
- Daa, Nikita!! Nikita a pozat sexi, dezbracata si gravida - poze
- Nicoleta Luciu sau cum ajung pipitzele in prime-time
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Daniela Crudu este foarte sexy si vreau sa fac sex cu ea.

Anonim spunea...

You could certainly see your expertise within the work you write.

The sector hopes for even more passionate writers
like you who are not afraid to mention how they believe.
Always follow your heart.

Here is my web-site - Free Batman Games

Anonim spunea...

It's awesome to go to see this website and reading the views of all colleagues concerning this post, while I am also zealous of getting know-how.

Feel free to visit my homepage ... Online Batman Games

Anonim spunea...

ce sexi era crudutza pe vremea aceea !!

Anonim spunea...

si eu as face sex cu daniela crudu si mias lasa sperma in pasarica ei fierbinte

Anonim spunea...

cica anonim spune,,,,daniela e sexi si vreau sa fac sex cue ...??:)))) idiot stii ce e sexu??stii cum safaci sex?? saumai bine ai cu ce ??obsedatule dute la toilet si fati un sex acolo cu un sul de hirtie sau vezi tu... daniela e sexi si acum si frumoasa si devreme acasa si cu bani si cu tot ce vrei bv ei... tot asa ca faci bine:)
.. te pup

Trimiteți un comentariu