vineri, 29 mai 2009

Pozutzele de vineri... (ep.20)

Sponsori:

Motto: Cand eram copil imi doream un catel. Dar ai mei erau saraci.
Asa ca imi cumparara o furnica - Woody Allen



















PS: la cererea publicului de toate varstele si sexele, incepand de vinerea asta avem cate 20 de pozutze...


Vezi si:
- Pozutzele de vineri... (toate episoadele)
.
Twitter
Facebook

9 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Mistooo poze, a zecea are vreo poanta?:D

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

cea cu gagica? hehe. mai are nevoie? :)

Dili spunea...

voi stiti :=))))

Diana spunea...

offtopic
Ciprian, am castigat un domeniu (dianaperca.com) la concursul de pe site-ul acesta, www.domenii.eu; acum ce trebuie sa fac sa imi duc blogul acolo? Imi trebuie host, cum trebuie procedat?
Merci frumos!

Diana spunea...

De fapt am gasit ceva aici, https://support.exabytes.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=941 , incerc sa-i dau de capat.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ diana - hei, in primul rand felicitari pentru concurs. e un pas important daca vrei sa-ti schimbi adresa. o vei lua de la zero cu noua adresa, ma refer la pagerank sau linkurile indreptate spre vechea ta adresa. care vor trebui modificate de catre cei care trimit catre tine.

din cate stiu eu, exista mai multe metode sa-ti schimbi adresa. iti trebuie un host, dar nu neaparat. mi se pare ca blogspotul iti ofera in continuare hosting, adica sa-ti tii articolele pe serverele lor, si sa ai o noua adresa. acum nu stiu tu ce optiuni ai, dar ma indoiesc ca te-ar deranja sa-ti tii in continuare posturile la blogspot. deci asta ar fi metoda de urmat. in cazul asta, din ce stiu eu, se face o simpla redirectionare de adresa. arunca un ochi aici, vad ca iti spune cu poze ce si cum. sper sa-ti fie de folos si sa mearga. daca nu, mai incercam :)

Diana spunea...

Merci frumos, Ciprian pentru mana de ajutor intinsa!
Am incercat dar imi spune ca imi trebuie un subdomeniu, am impresia ca mai intai trebuie sa imi fac un hosting account, habar nu am! Oricum, pe siteul respectiv, unde am castigat domeniul, imi spune "stare domeniu-in asteptare", nu stiu ce o fi insemnand asta, trebuie inregistrat de acum sau o fi fost deja..
Stiu, sunt adevarate lucrurile spuse de tine, ca o voi lua de la zero, dar eu sper ca prietenii ma vor urma, asa-i? :)
Merci, ma mai uit ma mai documentez intre timp!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ diana - din ce siu eu, blogspotul nu e tocmai bucuros cand cineva pleaca si-i mai pune bete-n roate. totusi am vazut bloguri de sine statatoare, avand inca sigla blogger, deci teoretic ar trebui sa mearga.

daca-ti spune ca e stare domeniu in asteptare, inseamna ca noul domeniu nu e inca activ, deci nu merge, ma gandesc. ma intreb insa de ce te intreaba de subdomeniu. subdomeniu inseamna xxx.ceva.com. adica blogurile noastre, de ex. sunt subdomenii ale blogspotului... hm...

deci stai sa ti se activeze domeniul ca, in cazul in care nu merge, sa vezi exact unde e problema. nu stapanesc chestiunea 100% dar cam asa vad eu lucrurile. :)

Diana spunea...

Multumesc frumos, Ciprian! Astept, am incercat pe alt site , unde dai sa cauti sa vezi daca anumite domenii sunt luate sau nu, si cand l-am bagat pe al meu imi spune ca e liber, available! Deci nu e inregistrat si aici e problema!
Nu e nimic, nici eu nu stiu dar tare imi mai place sa imi bag nasul si sa imi prind urechile cu chestii de genul asta, ma pasioneaza rau :))
Te-am pupat!

Trimiteți un comentariu