duminică, 24 mai 2009

Oops!! A impins sinucigasul de pe pod, ca bloca traficul - poze, video

Sponsori:

Fii pe faza ca urmeaza un post usor homofob, masochist, cinic si cum mai vrei tu. Nerecomandat celor mai... sensibili si iubitori de oameni, plante, animale si sinucigasi :) Deci. Un chinez plin de datorii s-a urcat pe un pod si a inceput sa ameninte ca se arunca. Nimic nou pana aici. Problema cea mai nasoala era ca traficul pe acolo era blocat de 5 ore, timp in care politia a tot incercat, fara succes, sa negocieze cu nefericitul. Ne concentram, da?

Un alt chinez, mai glumet din fire, exasperat de vaicarelile sinucigasului si de faptul ca circulatia devenise un calvar, a cerut politiei sa-l lase sa negocieze el cu omul-problema, lucru cu care gaborii nu au fost de acord. Pentru ca eroului nostru nu-i spui "nu" cu una, cu doua, a profitat de o bresa pe acolo si s-a suit singur pe pod, sa aiba el o discutie, ca intre barbati, cu sinucigasul. Pe scurt, a ajuns la el, i-a intins mana si, fara sa stea prea mult pe ganduri, l-a aruncat de pe pod :))) Adica a rezolvat el problema pe care ala tot ameninta ca o face, dar n-avea curaj.



Deci chinezule, aruncator de chinezi de pe pod, esti eroul meu!! Pai ce, vere? Blocheaza el circulatia 5 ore si tot nu se arunca?? Ameninta asa in van, cu fatalaii de gabori uitandu-se la el atata amar de vreme? Ai facut un gest la care multi dintre noi nici nu visam, ori de cate ori mai auzim de cate unul ca se urca pe vreun pod, bloc sau macara si ameninta ca sare. Da' sari dreaq odata si rezolvam problema!! Asa si-o fi zis si chinezul nostru, exasperat de vaicarelile nefericitului... Deci nu stiu de ce, dar o parte sadica din mine se simte razbunata... Cu sinucigasii astia care fac atata tevatura, atrag atentia dar niciunul nu se arunca. Ei uite ca asta chiar nu s-a urcat degeaba :)

Partea cu adevarat fericita e ca sinucigasul s-a ales cu cateva entorse, fracturi minore, dar si-a revenit la spital. Deci a scapat aproape teafar dupa ce a cazut de la 8 metri inaltime. E adevarat, pe salteaua intinsa acolo de pompieri...

Aruncatorul de chinezi are 66 de ani, e fost militar si pentru fapta lui o sa-i scriu si numele. Il cheama Lai Jiansheng, daca vrei cumva sa-l feliciti la randul tau. Se vede treaba ca si multimea prezenta la locul incidentului a fost de acord cu Lai, caci uita-le la poza cum chinezul nostru ii saluta, la final, satisfacut.



Daca te-a inspirat povestea, gasesti mai multe detalii pe BBC, adica AICI. Si un pic de piar pentru Anti-Plicti acum: a scris si presa noastra despre treaba asta, insa fotografiile de aici sunt cam unicat. Adica majoritatea care circula au un watermark mare si urat pe mijloc... astea sunt obtinute de unde au fost si, dupa cum vezi, sunt curate. Asa le si las, pentru cine mai doreste, cine mai pofteste... ca doar tu, cititor destept cum te cunosc, stii unde le-ai vazut virgine ;)


Vezi si:
- Sa mai zici ca nu seamana chinezii intre ei...
- Libertatea de expresie in China
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

cristina spunea...

ah ce nebun si aruncatorul:)))

Trimiteți un comentariu