luni, 25 mai 2009

Cel mai nasol job din lume - video

Sponsori:

N-am stiut daca sa rad sau sa plang cand am vazut clipul de mai jos. Domnul din reclama sustine ca are cel mai nasol job din lume... Daca-l vezi, aproape ii dai dreptate. Pai auzi, n-are sindicate sau alte asociatii profesionale... N-are sambete libere, nici duminici... nici sarbatori legale... N-are un orar fix... munceste chiar si 12, 14 ore pe zi... Si e atat de ocupat, saracul, incat se vede nevoit sa refuze cliente bune. Da bune rau!!! Enjoy aceasta reclama la un site de job-uri :)



Nu stiu de ce, dar reclama asta imi aduce aminte de toti sclifositii pe care i-am cunoscut eu in viata asta si care se plang mereu ca n-au aia sau ailalta... Niste alintati toti!! Intzarcati prea devreme de mamele lor, haha! Astia s-ar plange si daca ar fi staruri rock :)) Ehe, ce greu o fi si de aia... :)


Vezi si:
- Munca si evolutia profesionala. Primele 3 luni
- Iubeste-ti job-ul!! Exista altele mai nasoale - poze
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Teo spunea...

Bestial clipul =))!!!!

Anonim spunea...

Sunt si avantaje - nenea isi incanta ochii si isi plimba mainile pe toate formele de relief :) - dar cred ca s-o fi saturat si el ,de atatea trupuri pendulandu-se , la viata dumnealui
- iar dezavantajul e...ca e intr-adevar cel mai nasol job - nu e usor sa masezi si sa le faci sa arate si perfect, ehe sunt atatea trupuri !!!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ teo - ma bucur ca ti-a placut. si eu m-am distrat la el.

@ angel - nimic mai adevarat. la fel as face si eu, poate, daca as lucra 5 ani la fabrica de activia cu fibre. totusi m-as risca :))

Trimiteți un comentariu