miercuri, 15 aprilie 2009

Un nou Anti-Plicti

Sponsori:

Adevarul e ca m-am plictisit un pic de vechiul Anti-Plicti, cel cu verde, asa ca am facut o mica schimbare. Mai mult alb, mai putin childish zic eu... articolele scoase mai in fata, caci despre ele e vorba in propozitie... Sper sa nu te surprinda neplacut noul aspect, mai ales daca poate te-ai obisnuit cu cel de dinainte.

Hehe, nici eu nu m-am obisnuit in totalitate, dar lucrez la asta. Sa vedem cat ma tine si cu asta. Oricum sa nu crezi ca ramane asa... Mai sunt cateva modificari de facut. Deocamdata avem aici poza cu vechiul Anti-Plicti, asa ca ce-ar fi sa facem si un sondaj? Sa-mi spui care iti place mai mult...



.

Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Diana spunea...

Imi placeee asta nou! Am votat pentru el! E mai aerisit, imi plac template-urile astea care-s mai pe toata pagina asa, nu ingramadit pe mijloc, ramanand atat de mult spatiu pe parti nefolosit!
Bravo anti-plicti pentru pasul facut! Asta nu inseamna ca inainte nu era frumos, ba da!!

Simona spunea...

Mie imi placea mai mult vechiul format, mi se parea mai "viu" :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ diana - hehe. esti draguta ca de obicei. mercic. deci ma plictisisem ingrozitor de template-ul vechi. nu puteam sa-l mai vad... :) asta e un pic, un pic mai serios, ceea ce nu e rau :)

dupa cum vezi foamea e mare la romania. am mancat si vacuta :)))

@ simona - merci pentru sinceritate. l-am pastrat undeva, poate revin la ceva mai viu dupa ce ma plictisesc si de asta :)

Trimiteți un comentariu