miercuri, 15 aprilie 2009

Prajituri scarbos de originale... si dulci :)

Sponsori:

Daca crezi ca le-ai cam vazut pe toate, s-ar putea sa te inseli. Caci vin acum cu o combinatie dulce/scabros cum nici cu gandul n-ai gandit. Ce avem aici? Prajituri. Bune si dulci ca orice prajituri, doar ca bucatarul lor si probabil cel ce a dat comanda au avut o imaginatie cam bolnava. Adica au iesit pe interval cu scarboseniile astea de nici nu stii daca sa le mananci, de bune ce sunt, sau sa o iei la fuga de scarbos ce arata. Pe mine unul m-au amuzat :)

Te asigur ca sunt toate prajituri si ma gandesc in felul urmator: daca maestrul bucatar a avut asa mana artistica in realizarea lor, probabil ca le-a facut si din cale afara de bune. Ai gusta asa ceva?



















Vezi si:
- Cele mai ciudate mancaruri de prin lume - poze
- E foamete mare, baieti - poze
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Diana spunea...

Chiar ca sunt originale. Mie imi plac mult. Cred ca ce fețe ar face invitații dacă la aniversare ai scoate așa un tort :)) Super, unde le mai gasești?

Unknown spunea...

eu nu cred ca as manca.....poate doar din cateva din ele as vrea sa gust... :))

Simona spunea...

sunt o devoratoare de dulciuri, in special de ciocolata ... dar nu cred ca as putea gusta din cele expuse de tine ... chiar, ce mare importanta acordam aspectului ... in fond, ele pot fi delicioase, dar arata intr-un anume fel, nu prea "excitant" pentru papilele gustative :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ diana - daa, iti dai seama. sau la o nunta, sa moara babele de scarba:)) unde le gasesc? unele le primesc pe mail, restul e secret profesional ;)

@ deia - lasa ca stiu eu ca, in secret, le-ai vrea pe toate :)

@ simona - da, stii. ele de fapt sunt prajituri, dulciuri... chiar am stat sa ma gandesc daca sa le pun pe blog, sa nu intorc pe dos stomacul onoratilor cititori. pana la urma vad ca a supravietuit toata lumea :)

Trimiteți un comentariu