miercuri, 4 martie 2009

Revelatie...

Sponsori:

Am vazut recent recent la televizor fragmente dintr-o emisiune a lui Nasu' de la B1TV si am avut o revelatie. Acum vreo cativa ani, nu prea multi, il consideram pe Radu Moraru unul dintre primii jurnalisti-birjari ai tarii, daca se poate asa ceva. Chiar nu vreau sa jignesc omul, da-l vedeam asa mai colocvial... vorbea si se comporta mai din topor asa... Repet, asta era acum cativa ani...

Acum, revazandu-l, m-a lovit: frate, asta este acum unul dintre cei mai cuminti jurnalisti. Evolutia lui dintr-o tabara in alta a avut loc prin simplul fapt ca a ramas pe loc. CEILALTI, multi, din jurul lui s-au degradat in asa hal, incat il fac pe el sa para mic copil.

La fel e cazul, daca mai tii minte, si cu Tuca. Marius Tuca, acum vreo 10 ani, sa zicem, cand facea emisiuni, venise pe piata cu un stil considerat, la fel - agresiv si barbar. Pe acelasi sistem, ce ni se livreaza acum in presa este muuult mai agresiv, grobian si manelistic decat ar putea sa fie 10 Mariusi Tuci de atunci. Bine, spre deosebire de Radu Moraru, Tuca nu a stat chiar pe loc, el a tinut pasul cu evolutia grobianismului. Dar macar nu mai apare pe sticla.

Din pacate, asa am evoluat noi ca natie in ultimii ani - din rau in mai rau. Acum ca e si criza, ma intreb unde putem ajunge. Poate mi se pare... Tu ce zici?


Vezi si:
- Revolta mea "dupa" blog
- 7,5 kilometri de tigari
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Madame Bovari spunea...

Recunosc ca nu prea ii urmaresc pe cei doi de care ai scris, dar sunt de parere ca din multe puncte de vedere asistam la o involutie. Unde si cum se va sfarsi asta, vom afla in timp.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da, cu atat mai mult cu cat ar trebui sa fie invers. eu cred ca poate asa a fost mai mereu, doar ca acum s-au rascolit un pic apele in noi si au iesit unii si altii mai la suprafata. din ce motiv? ramane de aflat.

Trimiteți un comentariu