miercuri, 4 martie 2009

Cea mai tare poveste a anului - intamplare reala

Sponsori:

Urmeaza o poveste adevarata, cea mai tare a anului, care sper sa nu inceteze sa te surprinda placut, placut, pe parcursul ei. Despre inteligenta si ingeniozitate in forma pura.

Deci, zice ca un avocat din America ar fi cumparat o cutie de tigari foarte rare, deosebite si scumpe rau. Si ce s-a gandit el? Daca tot sunt asa scumpe, ce-ar fi sa le asigure? Si asa a si facut, le-a asigurat impotriva tuturor calamitatilor care i-au trecut prin cap, inclusiv impotriva incendiului.

Doar ca, in decurs de o luna, avocatul nostru, smecher si pofticios din fire, a fumat toate tigarile. Si mai mult decat atat, a solicitat companiei de asigurari sa fie despagubit pentru asta, aratand ca tigarile lui au fost distruse intr-o serie de "mici focuri".

Evident, compania de asigurari a refuzat plata, invcocand motivul la care ne gandim cu totii si anume ca avocatul a fumat tigarile.

Povestea devine cu adevarat interesanta acolo unde avocatul nostru nu a stat prea mult pe ganduri, a chemat compania de asigurari in judecata si A CASTIGAT PROCESUL.

Judecatorul cazului a fost de acord cu societatea de asigurari, si anume ca cererea de despagubire este putin neserioasa. A fost nevoit sa retina faptul ca avocatul era in posesia unei polite de asigurari pentru tigari, care garanta ca acestea erau asigurate inclusiv impotriva focului, fara sa se defineasca clar ce era considerat a fi "foc acceptabil". In consecinta, societatea de asigurari a fost obligata sa-l plateasca pe asigurat.

Decat sa treaca printr-un proces lung si costisitor, societatea de asigurare a acceptat sentinta si a platit 15.000 $ avocatului pentru pierderea tigarilor in " incendiu".

ACUM URMEAZA FAZA SI MAI TARE!! Esti pregatit??

Dupa ce avocatul si-a incasat cecul, compania de asigurari a cerut ca acesta sa fie arestat pentru 24 de cazuri de incendiere.

In urma propriei cereri de despagubire si a declaratiei de la procesul anterior ( folosite acum impotriva lui) , avocatul a fost condamnat pentru incendiere intentionata a bunurilor sale asigurate si a fost condamnat la 24 de luni de inchisoare si o amenda de 24.000 de $.

Aceasta este o povestire adevarata si a castigat Locul I la concursul "Recent Criminal Lawyers Award Contest" din Statele Unite.


Vezi si:
- Reclamatie la Orange - nu poate sa vorbeasca gratis
- Poveste incredibila: un caine si o balena socializeaza - video
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Madame Bovari spunea...

Chiar mi-a placut:). Deosebit de ingenios firul epic.

Anonim spunea...

Asta chiar e tare :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

dap. ai naibii avocatii astia:)

Trimiteți un comentariu