joi, 12 februarie 2009

Nici sexul nu mai e ce-a fost...

Sponsori:

Am imbatranit rau de tot. Sunt depasit, nu mai inteleg mersul problemei si poate ar trebui sa ma culc... Pai fii atent: doamna din fotografia de mai jos trebuie ca emana multa sexualutate. E hot, sexy si provocatoare. Altfel nu-mi explic de ce a fost aleasa de o firma de profil sa fie cea care lanseaza pe piata romaneasca un prezervativ nou si sa ne prezinte secretele orgasmului.

Caci asta s-a intamplat. Doamna sexy psiholog la menopauza, Aurora Liiceanu pe numele ei, o femeie respectabila altfel, e specialista numarul unu in prezervative si orgasme. Adica un fel de Simona Senzual si Alina Plugaru, combinate cu Sexy Braileanca. Asta desi sexualitatea doamnei Liiceanu a fost in floare pe vremea cand prezervativele in Romania erau facute din matze de oaie si de porc, sexul oral era ala pe care il faceai la telefon iar pozitia misionarului era maximul fanteziilor sexuale.

Altfel, produsele lansate si studiul care a venit cu ele sunt cat se poate de interesante. Daca n-ai chef sa dai click pe link, iti spun eu pe scurt: foarte putine femei ajung la orgasm, multe niciodata. S-a mai lansat pe piata romaneasca un produs care stimuleaza orgasmul la femei si ca e bine sa ai orgasm, ca iti intareste imunitatea si reduce stresul.

Revenind la doamna sexy psiholog, ea a spus ca e bine ca femeile sa fie egale cu barbatii si in privinta numarului de orgasme. Ca femeile sunt inhibate genetic in privinta sexului dar, atentie, unele vor sa fie hartuite. Inhibate, inhibate, dar le place totusi un pic de agitatie mica acolo :)

Nu vreau sa ma gandesc ce dispute si dezbateri sexuale sunt in familia Liiceanu. Sotul distinsei doamne, Gabriel Liiceanu pe numele dansului, mare om de cultura pentru cei ce nu stiu, povestea intr-o carte la sfarsitul anului trecut ce creme foloseşte, ce geluri şi ce parfumuri, în anumite momente ale zilei si parti ale corpului. Ar fi foarte interesant daca n-ar fi usor dizgratios ce se intampla cu oamenii astia.

Sa faca, sa vorbeasca, sa si-o traga pe masa din bucatarie din partea mea. Dar atunci cand sanii ti se confunda cu ridurile si pasarelul are nevoie de un prezervativ umflat cu heliu, unele lucruri le mai tii pentru tine. Parerea mea.


Vezi si:
- Papusa gonflabila de 5.000 de euro
- Mircea Badea: de-ale barbatilor (cu femeile, evident)
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Adrian spunea...

da ti se ridica "presiunea in sange" cand o vezi pe doamna sexy, mai degraba sa nu mori :)

Anonim spunea...

Mie nu mi se scoala cand ma uit la doamna. Dar, in schimb, stiam si eu ca femeile sunt predispuse sa nu aiba orgasm si sa inghita in sec atunci cand aud ca a avut vreuna. Asta n-am s-o inteleg niciodata, din moment ce poti face absolut tot posibilul sa te autosatisfaci, macar daca nu sa..

Opa. Ma scuzati, m-o luat valu :">

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ adrian - iti dai seama ca m-am indragostit brusc:)

@ cristina - te-ai oprit cand era mai interesant:)

Lavinia Ștefan-Filip spunea...

Tocmai ai fost genial cu postarea asta! Cum era vorba aia? Ca o imagine face cit o mie de cuvinte? E, asta face cit 100.000! Ma duc la manastire :) pina se termina campania asta!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ lavinia - m-am tot gandit: hm, ma de unde o stiu eu pe fata asta?? dupa care m-a lovit ca becali pe terzian: de la teeeveee:) hei, merci de comment. era pacat s-o ratez ca si-a cam cerut-o, saraca... te mai astept.

Trimiteți un comentariu