luni, 2 februarie 2009

Cele mai tari 10 accesorii USB pentru PC/laptop - poze

Sponsori:

USB-ul este o inventie magica pentru PC-uri si laptopuri. Bagi mufa si pac-pac ai rezolvat problema. Si cand treci dincolo de o inventie cu o alta inventie, lucrurile devin si mai interesante. Iata ce au inventat tocilarii intr-ale calculatoarelor. O serie de accesorii, dispozitive care fac viata celor ce petrec mult timp in fata calculatorului mult mai usoara.

Incepem cu 1. mini-frigiderul pentru racitul bauturilor. Stai ca omul vara la calculator, mori de cald, apa iese din tine ca din fantana. Ce se potriveste mai bine decat un mini-racitor de bauturi? Pretul aproximativ al device-ului - 30 $.

2. Dansatoarea la bara. N-ar trebui sa lipseasca de pe biroul niciunui angajat barbat. Bagi mufa USB in portul ei si incepi sa tastezi. In timp ce tastezi domnisoara isi face treaba si danseaza cu gratie la bara. Cu cat tastezi mai repede, cu atat mai repede se misca si ea. Pretul aproximativ este de 68 $, dar dupa ce o cumperi, nu mai trebuie sa-i bagi bani in bikini sau la sutien. Probabil fetele asteapta cu nerabdare varianta masculina. E pe drum si ea :)

3. Aspiratorul de birou. Chiar prin camera nu vei putea face curat cu acest accesoriu, dar biroul e garantat ca-l faci luna. Si nici nu e prea scump. Pret aproximativ 13,50 $.

4. Microscopul USB. Cu ajutorul lui poti sa capturezi niste imagini statice sau in miscare chiar interesante pe care sa le vezi pe PC sau laptop. Iti permite sa faci un zoom destul de mare ca sa-ti satisfaci curiozitatea in legatura cu obiectele din jurul tau. Poti afla astfel din ce e format mucul tigarilor pe care le cultivi langa calculator, sau praful de pe taste... Pret aproximativ 75 $.


5. Aruncatorul de rachete USB. Lumea e un loc tot mai periculos. Nici biroul tau nu face exceptie, asa ca e bine sa fii cat mai pregatit sa ripostezi. Apara-te de dusmani cu aruncatorul asta de rachete. Dispozitivul se poate misca la stanga, la dreapta, in sus si in jos, are efecte sonore inregistrate si o camera video incorporata care sa te ajute sa tintesti mai bine. Rachetele le poate arunca la peste 3 metri. Pret aproximativ - 32,50$.


6. Ventilator de avion USB. Ce poate sa te racoreasca mai bine vara decat un avion ventilator prin USB? Pretul aproximativ 18 $.

7. Sabie luminoasa tip Razboiul Stelelor. Fanii filmului pot sa aduca o bucata din viitor chiar la biroul lor. Sabia lui Jedi poate lumina locul unde muncesti sau de distrezi pe net intr-un mod feeric. Bineinteles ca poate fi scoasa din suportul cu care vine. Totul la un pret de 26,25 $.



8. Glob cu plasma USB. Bagi mufa in port si imediat un buchet de raze de plasma rosii si albastre vor tasni in interiorul globului, creand o imagine de basm SF. Daca atingi globul cu mana, linii albastre de lumina vor tasni imediat catre degetele tale. Toata smecheria costa doar 11$.

9. Hub pentru 4 porturi USB Darth Vader. Ai nevoie de mai multe porturi USB la calculatorul tau? Nimic mai simplu, Razboiul Stelelor iti sare in ajutor cu 4 porturi sa le folosesti cum vrea dark-side-ul din tine. Pret aproximativ 60$.


10. Tabla de sah prin USB. O minunatie, parerea mea. Nu doar ca joci sah, dar vezi si ce mutari faci pe monitorul calculatorului. Ca doar de-aia e conectat la PC prin USB. Softul pe care il include te ajuta sa inregistrezi, salvezi si sa rejoci orice joc de sah. Doar atingi tabla cu piesa si softul va inregistra imediat miscarile pe care le faci. Este si cel mai scump dispozitiv - aproximativ 108$ - dar face toti banii.


Vezi si:
- OZN-uri. Calculatoare tunate
- Calculatorul meu
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Essences spunea...

uau. superbe!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

dap, ingenioase :)

Anonim spunea...

Dar unde se gasesc de cumparat? Vreau si yo Un glob si o dansatoare ... Stie cineva ?

dragos spunea...

Dansatoarea o vreau si eu dar cred ca ma scalpeaza gagica daca ma vede cu asa ceva pe birou

Anonim spunea...

I like the valuable information you provide in your
articles. I will bookmark your blog and check again here regularly.
I am quite sure I'll learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next!

Visit my web site ... acoustic guitar chord

Trimiteți un comentariu