sâmbătă, 28 februarie 2009

Bikini cordeluta, cadoul perfect de martisor - video

Sponsori:

Esti intr-o dilema existentiala si nu stii ce sa-i iei de 1 Martie? Pai vezi ca vine si 8 Martie, unde miza e si mai grea. Daca i-ai luat flori si anul trecut, incearca acum cu lenjerie. Nu da niciodata gres, ca si bijuteriile. Si ce poate fi mai potrivit decat ultimul ragnet in materie de lenjerie - bikini cordeluta. Sau fetele le pot face un cadou barbatilor, cumparandu-si ele insele asa ceva:)

Caci da, asta a aparut acum pe piata. Eu unul ii asteptam de mult. Stateam cu sufletul la gura si ei nu mai veneau. Pana acum, cand iata asteptarea mi-a fost rasplatita. Sunt practici, mai ales pentru barbati, ma-ntelegi si, deci, utili.

Acum, avem si un video pe chestia asta. Din pacate e usor in germana, dar se intelege pana la urma despre ce e vorba. Multe fete ii confunda cu o cordeluta si primul gest e sa si-i puna pe cap. Apoi se mai intampla si accidente, mai ales in discoteci sau la zgaltaiala, dar eu zic ca asta e si farmecul lor...


Noii bikini cordeluta apar la putin timp dupa ce un alt model de bikini, mult mai tupeist, a facut furori pe plajele din lume... Pe astia chiar nu mai inteleg de ce-i mai poarta, dar cred ca sunt depasit. Poate tocmai sa atraga atentia. Haha!!



Vezi si:
- Ultima tendinta in moda pentru femei
- Ultima moda - gene pana la gat
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Faza cu bikini-cordeluta o stiam. Dar..cealalta cu treaba bagata in.. e pe bune? Si chiar exista femei care au purtat asa ceva la plaja? Dar asa nu se considera plaja de nudisti?:))

zurliu spunea...

Eu nu ştiu de ce-i mai poartă; ascund ceva ce oricum nu mai e un secret pentru nimeni.

Flore... spunea...

ce urat sa iti cada chilotii intr-un club :))

zurliu spunea...

... şi nimeni să nu observe.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ cristina - treaba cu bikini bagati in... am vazut-o in cateva poze din surse diferite. deci trebuie ca e pe bune. hehe. nudiste? eu le-as zice mai mult decat nudiste, daca se poate asa ceva. adica sunt supra-dezbracate, asa imbracate cum sunt... parerea mea:)

@ zurliu - pai da. de atras sunt sigur ca atrag atentia. a mea au captat-o cu siguranta;)

@ flore - daaaa. e ca si cum ti-ar cadea proteza in timpul unei intalniri importante:))

Anonim spunea...

:))1....sa-ti cada chilotii e una... da'sa-ti cada tamponul???? eheh.....am vazut io cu ochii,domleee...
2. asemenea costume de baie sunt peste tot pe plajili de la Brazilica ..:) ochiu'meu (versat) vazu la fata locului :):)
ti pup

Trimiteți un comentariu