miercuri, 14 ianuarie 2009

Vrei cel mai tare job din lume?

Sponsori:

Ca tot e criza economica in toi, iata ce oferta de job te-ar putea paste cu un pic de noroc. Paznic de lux pe o insula tropicala din apropierea Australiei. De fapt ar trebui sa fii paznicul acelei insule, Hamilton pe numele ei. Nu ca e cel mai tare din lume?

Povestea e cat se poate de reala si ar fi, pe scurt, in felul urmator: proprietarul insulei asteia are nevoie de cineva care sa aiba grija de pamantul si de apele sale. Ii ofera celui care va fi ales 75.000 de euro negociabil, pentru 6 luni. Daca vei fi tu acela, asta inseamna ca vei locui intr-o vila barosana de pe insula, vi fi platit sa explorezi apele si insulele de prink jur, sa faci poze si filme pe tema asta si sa le postezi pe internet. Intra de asemenea in fisa postului sa te plimbi cu jet-sky-ul si cu yacht-ul.

Timp ar fi berechet. Tot ce trebuie sa faci, e sa te inscrii pe site-ul de AICI pana la 22 februarie. Interviul e de fapt un film de maxim 60 de secunde pe care il incarci pe site si explici in engleza de ce ar trebui sa primesti jobul respectiv. Mult mai multe detalii decat am scris eu aici, gasesci in ziarul Click.

Morala acestei povesti este ca exista si job-uri de genul asta, nu doar mizeriile pe care le mai avem unii dintre noi... sau voi... sau ei, hai. Daca nu-l vei obtine, desi eu cred in tine, macar sa visam frumos:)

Aboneaza-te la RSS - full
Adauga Anti-Plicti la Favorite


Vezi si:
- Munca si evolutia profesionala. Primele 3 luni
- Iubeste-ti job-ul. Exista altele si mai nasoale
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu