luni, 26 ianuarie 2009

Oops!! Nicolae Ceausescu a inviat de ziua lui - poze

Sponsori:

Asa reiese dintr-un ziar central si mare, care ne informeaza prompt ca "Se pregateste autobiografia lui Ceausescu". Zic, hait, au descoperit astia cine stie ce texte de valoare inestimabila cu hieroglifele dictatorului. Nici vorba, un regizor a gasit el niste filme, le pune cap la cap si gata cu "autobiografia".

Lectie de clasa a 4-a acum: orice cuvant incepe cu auto, se cheama ca-l face cel despre care e vorba. Autocritica mi-o pot face doar eu (si o fac daca e cazul), in cazul in care posturile mele au parte de autocenzura, se cheama ca eu sunt singurul care am o problema cu textele in cauza... La fel, Banel Nicolita a dat cel putin un autogol. Pai mai trebuie spus in care poarta??

La fel e si cu autobiografia. Deci, daca e autobiografia lui Ceausescu, doar el insusi o poate scrie. Daca e scrisa de altcineva, se cheama simplu - biografie. Fara auto. Hai ca mai simpu de-asa nu stiu s-o spun... :) Ie-te ce zice si Dex-ul:

Se vede treaba ca ziarul nostru e nostalgic dupa Ceausescu. L-a sculat din morti si acum ni-l serveste viu, fix azi de ziua lui. Basescu probabil fierbe la Cotroceni... :)

Acum, surpriza emisiunii. Pentru aceia si mai nostalgici de atat, dar nu numai, in continuare o frumoasa galerie, in aceasta zi de 26 ianuarie, cu cateva fotografii inedite ale lui Nicolae Ceausescu.










Vezi si:
- Alte Oops-uri
- Controleaza-ti orgasmul cu Cotidianul
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

hoinarnet spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
hoinarnet spunea...

cand traia Ceausescu exista ceva in Codul Penal care se pedepsea cu moartea si se numea: Subminarea economiei nationale!

Trimiteți un comentariu