luni, 26 ianuarie 2009

Oala care se topeste (Melting pot) ep. 11

Sponsori:

- ma simt un pic razbunat. Criza financiara produce mutatii benefice in randul companiilor de taximetrie, care au din ce in ce mai putini clienti. Mi-a povestit cineva in week-end cum a sunat la o companie de taxi-uri in Bucuresti sa comande o masina. Si, pentru ca operatoarea vorbea cu altcineva, amicul asta al meu a scos un sunet asa, a pufnitura nemultumita. Cocoana de dincolo a auzit si imediat l-a preluat incepand sa-l perie un pic, ca sa nu-l piarda de client. Aproape ca a vrut sa-i trimita si cafea. Pai vezi ca se poate??

- Vlad Ciutacu este cel mai tare blogger la sectiunea underaged. Adica de varsta frageda. Are 11 ani si e probabil cel mai cunoscut din categoria sa. Am avut aceasta revelatie uitandu-ma in clasamentul trafic.ro, unde in momentul de fata eu si ala micu' suntem pe pozitii apropiate. Bine, eu cu un mic avans, chiar daca tata nu este foarte arogant...

- apropos, stii ca acum copiii cand se cearta nu mai spun ca taica-meu e mai smecher ca taicat-o, ci "taica-meu are mai mult trafic pe blog decat taicat-o." La faza asta ma face ala micu' :)

- 4 stiri mi-au atras atentia in week-endul asta, dar voi baga in seama doar doua. Mai intai au murit Pif si Hercule. Pentru astia mai tineri, Pif si Hercule erau doua personaje de benzi desenate in revista frantuzeasca Pif, care erau f.f. citite si in Romania pe vremea comunismului. Era, de fapt, revista de capatai a tinerilor vremii. Ei bine, revista Pif Gadget a dat faliment. Nasol, asta e. Mergem mai departe cu ce a mai ramas...

- a doua stire e aia in care suntem oficial un miliard de internauti in toata lumea. Cifra a fost atinsa in decembrie dar data publicitatii abia acum. Cat inseamna asta? Unul din 6 oameni de pe glob navigheaza pe internet. La mai mare!!

- celelalte doua stiri pe care nu le voi baga in seama acum sunt ca s-a doborat in week-end recordul de viteza pe soselele Romaniei. Daca pana mai ieri cifra era 205 km/h, acum a devenit 215. Parca se iau la intrecere si astia, dar pe sosele diferite. :) Cealalta stire e ca Guvernul Boc nu are nici acum purtator de cuvant. Pai de ce se sa se complice?

- stii cat s-a facut o shaorma MICA la mine in cartier? 160.000 de lei vechi. Era deja vreo 130.000 in toamna, acum pac-pac, un mic upgrade, chiar daca ea nu a devenit mai mare. E clar, lumea mananca si in criza financiara.

Vezi si:
- Restul oalelor topitoare
.

Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

cu zambetu' pe buze spunea...

in Timisoara in Complex e Shaworma bune si ieftina...eu zic sa-ti de acolo:))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

cat de ieftina? ca tot n-am vazut timisoara pana acum. asa ca ar fi ocazia ideala :)

Trimiteți un comentariu