vineri, 30 ianuarie 2009

Cat mai scumpiti tigarile, fratilor??

Sponsori:

Ma cheama Ciprian si sunt fumator. Asta e, ce sa-mi mai faci acum? Dar daca tot mi-au dat pe cap o tara asa cum e ea, sa ma lase macar sa-mi mai inec amarul in tigari. Nu sa mi le scumpeasca acum din nou. Frate, e criza economica, suntem deprimati. Tigarile fac criza mai dulce... Adica poti sa-ti fixezi ceasul de cum scumpesc astia tigarile. La fiecare doua-trei luni, pac-pac o noua scumpire.

Adica ce-si spun ei? Da-i dreaq pe aia de fumeaza ca n-au oricum ce face... Daca s-ar fi putut lasa pana acum s-ar fi lasat. Deci nu se pot lasa, sunt victime sigure. Sa le mai varam pe gat niste scumpiri. Noi fumatorii si cu conducatorii auto suntem pierduti din start. Unii nu pot fara tigari, altii fara masina.

Acum vor sa le scumpeasca cu 50%. Adica sa devanseze o majorare care trebuia sa vina abia in 2010. Putem spune ca cu Guvernul Boc traim deja in viitor.

Eu fumez Lucky Strike Lights. Astea costa acum 6,1 de lei. Daca le mai adaug 50 la suta, va insemna 9 lei ca popa. Si cum fumez cam un pachet in medie pe zi, o sa ma duc la aproape 3 milioane de lei pe luna... Tare? Mai bine as fuma direct bancnotele :)

PS. Tigarile sunt rele pentru sanatate, pentru tine si pentru tot. Daca nu te-ai apucat pana acum, sa n-o faci nici de acum incolo, ca vezi ce patimim astia fumatorii. Ok?


Vezi si:
- Crima in cartier
- Bere Silva
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

inainte fumam kent. care era odata vreo 5,6 lei daca nu ma insel. dupa, 6 lei, 6,3 lei, acum 6,5 lei.
acum fumez dunhil si sunt 7 lei.
si asa mi se par niste preturi exagerate. iar ei ce fac? tot mai baga asa cate putin la pret, 0,2-0,3 lei, sa nu scumpeasca asa deodata sa bata la ochi si sa se mai razgandeasca lumea cand vrea sa cumpere

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da, alina, e o porcarie fara margini. stii, macar daca scopul lor ar fi sa te determine sa renunti. dar ei nu, profita ca stiu ca n-ai ce face. daca sunt asa smecheri, sa le interzica de tot, macar stim o treaba:)

Trimiteți un comentariu