sâmbătă, 1 noiembrie 2008

Oala care se topeste (Melting pot) ep. 8

Sponsori:

- e prima oara in viata cand vreau sa pun o bomba. De cateva zile prin cartier pe la mine circula o rabla, vai de mama ei, dar are niste mizerii de megafoane de te dai cu capul de pereti. Urla megafoanele alea din toti bojocii, despre nush ce targ ce-l organizeaza astia intr-o piata de pe aci. Si circula rahatul de masina de a facut carare prin cartier. Am invatat deja pe de rost textul reclamei. Cand ma trezesc dimineata, il fredonez din instinct. Si cand ma gandesc ca targul nu se incheie prea repede...

- cheeprey.ro vrea sa ma bage in blogroll. m-a propus spre votare cititorilor lui. Deocamdata stau bine... ce sa zic... sunt pe plus:) Ii fac si eu un pic de reclama aici. Salut tizule! Sper sa iei decizia cea buna, ca daca nu ma bagi... nici nu stii ce pierzi:)

- din nou cu Astral. Stiti care, aia - fuck you Astral. Nu reusesc in continuare sa-i prind la telefon sa le spun ca pe marele lor receiver digital nu mai prind o groaza de programe. Am fost la casierie si cucoanele de acolo au dat nevinovate din urmeri - ca sa dau telefon. Nu mai incerc prea curand, pentru ca prin cablu direct se vad programele muuuult mai bine decat prin digital. Asta nu ma impiedica sa le mai urez odata Fuck you Astral!!

- am primit pe mail un banc scurt despre criza financiara. Cica unul merge la bancomat sa scoata niste bani. Masinaria ii spune "fonduri insuficiente". La care el se intreaba: "o fi vorba despre mine sau despre ei?" (haha)

- Realitatea FM. Am tot scris despre ei. Vor acum sa se re-relanseze, dupa ce la carma a venit Robert Turcescu. Intre timp au aparut si niste chestii care ma vizeaza pe mine personal, dar despre care nu pot scrie (inca) aici. Ideea este insa ca e de apreciat faptul ca nu au renuntat asa usor. Spre deosebire de predecesorii lor News FM si Mix FM. Pe ultimii doi i-au lasat nervii si au cedat repede cate o felie care putea fi numai a lor - stirile pe radio. Turcescu, la cat de ambitios e, s-ar putea sa aiba sanse, fie ca poate, fie ca nu...

- daca tot vorbim de radio, nu pot sa nu remarc felul previzibil in care suna FM-ul Bucurestean. Ascult destul de des, lately, la telefon, in drum spre job, radiouri. Aceeasi muzica house peste tot, aceeasi animatori/DJ cu pretentii de spontaneitate, si pe ici colo cate un oldie, inconjurat totusi de multa imbecilitate. Parerea mea. Teoretic ar trebui sa devoreze oamenii ca rechinii un post care sa le dea si altceva.

- ieri am cunoscut doi oameni celebri. Iarasi nu pot spune cine sunt. Am vorbit cu fiecare cate 15 minute, cel putin. Sunt oameni si ei, cu probleme la fel ca ale mele si ale tale. Diferiti intre ei, unul inteligent, altul impulsiv. Unul dintre ei nu m-a impresionat absolut deloc, dimpotriva, m-a facut sa ma intreb pe ce se bazeaza oare succesul lui. Ce vreau sa spun? Nici valorile nu mai sunt ca odinioara...:) (Asta dupa principiul: nici viitorul nu mai e ce-a fost)

Citeste si restul episoadelor Oalele topitoare

Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu