miercuri, 5 noiembrie 2008

Metrou de campanie in Drumul Taberei

Sponsori:

Il stiti pe domnul Antonel Tanase? Fiul batranului Tanase? Nu? Ma gandeam eu... Este candidatul PNL-ului la Parlament pentru sectorul 6. Toate bune si frumoase pana cand dl. Tanase vrea sa aduca metroul in za hood. Adica sa se dea si bucurestenii din vest cu trenul prin subteran.

In continuare bune si frumoase, doar ca Tanase asta al nostru este si un secretar de stat la Transporturi. Adica la ministerul caruia ii sta in putere sa dea drumul la conducta cu metroul. Au dat si drumul la anuntul pentru licitatie, adica cine doreste si pofteste sa vina sa proiecteze si sa construiasca noua magistrala.

Problemele ar fi doua: prima ca daca te uiti cu atentie la statiile pe care le va avea noua linie realizezi ca treaba e un pic bizara. In sensul in care vor exista statii si la Orizont si la Favorit si la Dr. Taberei 35. Adica pe o lungime de nici 500 de metri. Pai bine bre, nici n-apuca metroul s-o ia din loc ca trebuie sa se si opreasca pentru o statie noua?? Adica mai repede ajungi pe jos: pana cobori la metrou, pana vine, pana pleaca si pana opreste, ajungi acolo si te si intorci.

Probabil s-a gandit dl. Antonel, impreuna cu staff-ul de campanie asa: cu ce-i dam in cap lui doamna Elena Udrea? Care si ea candideaza tot in sector. Le bagam asta cu metroul si i-am linistit. Vasile, trece si tu niste statii de metrou in proiectul asta si sa-l facem public sa vada oamenii ca ne preocupa.

Aspectul numarul doi ar fi acela ca povestea cu metroul din Drumul Taberei apare de fiecare data cand sunt niste alegeri. A fost la europarlamentare, a fost la locale, acum din nou. A naibii coincidenta.

Ca sa nu mai spun ca toata linia Drumul Taberei - Universitate ar trebui sa coste 330 de milioane de euro. Ba baieti, poate o statie sa coste atat! Ca nu ratati voi ocazia sa mai dositi niste bani publici, nu? Ieftin, doamna, ieftin. Dincolo era mai scump.

Deci in conditiile astea fac astia metrou in Drumul Taberei la anul si la multi ani. Oricum, pana la viitoarele alegeri o sa uitam. Si oricum or mai fi ele alegeri destule ca sa mai avansam cu hartiile tot cate un pic. Tare as vrea sa n-am dreptate.

Citeste si:
- Cum castiga liberalii alegerile
- S-a aflat. El era cu Ana Birchall
- Cel mai tare reporter

Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu