luni, 6 octombrie 2008

Oala care se topeste (melting pot) ep.3

Sponsori:

- deci ati constatat ca romanii s-au dezvatat sa inceapa propozitiile cu “deci”? Multa lume vorbea asa acum cativa ani. A fost o campanie sustinuta in sensul asta, dar uite ca a dat roade. Chiar mai nimeni nu mai zice deci… Ce chestie…

- toata lumea s-a luat acum cativa ani de Corneliu Vadim Tudor, pentru ca i-a bagat in Parlament pe Irina Loghin si pe Ion Dolanescu. Acum toate partidele au astfel de “stele” in dotare pentru alegerile din noiembrie. De unde rezulta ca Vadim a fost un pionier. Daca face doar unul o tampenie, e de rasul curcilor, daca o fac toti… devine lege.

- apropos de mai sus, ultimul despre care am aflat ca va candida pentru un mandat de deputat este bodyguardul lui Gigi Becali, Catalin Zmarandescu. Gorila aia care bate tot ce prinde. O Doamne, ce velesie o sa mai fie in Parlamentul Romaniei :)

- am vazut aseara o tipa care a deviat vreo 20 de metri din drumul ei pentru a arunca o hartie la gunoi. Ce tampita…

- spunea nu stiu cine, carcotas evident, ca daca pui un milion de maimute sa bata la calculator, neincetat, in 10 ani vor reusi sa rescrie opera lui Shakespeare. Ei bine, uite ce istorie are internetul, si mai nou avantul bloggerilor, si tot mai sunt atatea de spus...

- cum e sa fii blogger, sa scrii despre mai nimic, dar sa fii printre cei mai cunoscuti, daca nu cel mai cunoscut om din bransa?? Pai am vazut cativa astfel de bloggeri, care au un PR (Page Rank) puternic, evident cunostinte de SEO si alte alea si, deci, mii de vizitatori. Altfel, multe tampenii in continut. Suntem invidiosi, ce mai... :))

Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu