sâmbătă, 4 octombrie 2008

Oala care se topeste (melting pot) ep.2

Sponsori:

- inteleg ca Emil Hurezeanu va prelua, de la Sergiu Toader, functia de sef mare la Realitatea. Mare om, mare caracter. Il admir si eu, ca multi altii pentru jurnalistul care este. Care este! Ma intreb totusi ce naiba ar putea sa faca bun acolo, in conditiile in care Romania Libera n-a dus-o chiar excelent sub el. Se zvonea, acum un an, ca ar fi chiar aproape de faliment. Recunoaste chiar el ca e manager incepator dar sa dam totusi omului o sansa. Eu ii urez succes.

- care mai doreste, care mai pofteste. Cine nu are un antivirus prea bun, poate beneficia de oferta Kaspersky. Softul in cauza este gratuit si poate fi folosit full option timp de 100 de zile. Acolo unde vi se cere un cuvant, din articolul nu stiu carei reviste, introduceti “also” si apoi submit. Bafta!! Linkul de download este AICI.

- daca tot vorbiram de Kaspersky, ia sa aflam ca s-a lansat, oficial in Romanica, FIFA 09. Sunt convins ca multi il asteapta. Si eu am jucat seriile FIFA la viata mea. Una dintre principalele noutati e aia in care gamer-ii impatimiti vor trebui sa aiba o teava buna de net, pentru ca jocul are facilitati importante de updatare online. Dar, mai multe aflam de AICI.

- cineva cunoscut a facut un experiment, cel putin interesant. A mers cu o amica intr-un bar din Bucuresti, care amica si-a pus pe cap o peruca blonda. Interesul barbatilor a crescut fulminant dupa gestul cu pricina. De unde si concluzia: iata de ce brunetele si satenele trec ca si neobservate prin lumea asta :)

- si tot cineva cunoscut, in culmea oboselii, a sunat la Salvare, crezand ca e un numar de taxi. Dupa o discutie de cateva zeci de secunde, in care operatoarea nu intelegea de ce trebuie sa trimita masina daca omul e doar obosit, misterul s-a elucidat. Si cunoscutul meu era foarte contrariat de ce pune operatoarea atatea intrebari. Tupeu…

- e fenomenal cum se misca baietii care “livreaza” Prison Break!! Noile episoade se difuzeaza lunea in State iar martea se gasesc stiva deja, cu subtitrari in romaneste cu tot. Baietii de la titrari.ro chiar nu o freaca. Nu degeaba sunt pe locul 5 la Divertisment si 63 per general in Trafic.ro. Esti in varf… trebuie sa te misti :)

- am mai spus, Patriarhul Daniel nu e unul oarecare. De ziua lui a primit noile clopote care vor rasuna cu precizie atomica in Catedrala Patriarhala restaurata. N-ar fi nimic, doar ca giganticii zurgalai au gravati pe dansii chipul boss-ului ortodox. Cand o sa ajung sef de scara la mine-n bloc, toate incuietorile vor avea chipul si asemanarea mea. Pai ce, numai Daniel?

- si asa ca de final aflam ca s-a inventat soarecele care nu se teme de pisici. O Doamne. Sigur ca oamenii de stiinta au scopuri nobile… dar totusi… soaceri care sa nu se teama de pisici?? Pe cand omul care nu isi doreste bani?? Sau iepurele curajos?? Sau bivolul care da bere??

Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu