joi, 9 octombrie 2008

Oala care se topeste (melting pot) ep. 4

Sponsori:

- zilele trecute, cineva se uita la mine in casa, cu binoclul, din blocul de vis-a-vis. L-a vazut maica-mea, aflata in vizita pe la mine. Cred ca-i place de mine individului, mai ales cand ma trezesc morocanos dimineata:) Ii transmit salutari daca citeste cumva blogul asta. Ceea ce ma indoiesc, dar o sa-i scriu adresa pe geamul de la balcon.

- ma scuzati dar cine e, vere, Petrisor Obae asta? Ca m-a inecat blogosfera autohtona cu reclame la adresa noii sale pagini de net....

- nu-l prea vad bine pe Tariceanu la apropiatele alegeri. Chiar daca s-a ascuns pe listele din Ilfov, nadajduind un vot sigur, uite ca PD-L-ul i-a pregatit o surpriza si il arunca in lupta pe Sorin Minea. Asta este nici mai mult nici mai putin decat seful fabricii de mezeluri Angst. Adica una mare in Romania, cu vreo 300 de angajati. Si mai e si pornit pe premier si are in spate ceva oameni, votanti deci. Hm... Nici nu vreau sa ma gandesc.

- au scumpit astia iarasi tigarile. Ale mele, Lucky Strike Lights, au devenit 5,9 lei. 3 mii de lei vechi scumpirea, cat pentru restul anului. Sa le-ajunga la campania electorala. Mama lor! Devine un viciu din ce in ce mai scump, fumatul, si am senzatia ca nu se va opri aici. Lasa ca trecem pe seminte...

- site-urile de internet ale Realitatea TV si Antena 3. Concurente si certarete. Mesterii IT au tot manarit la ele, de le-au incurcat rau de tot, si si pe mine. Pana nu demult, cand apasai butonul "back" pe RTV, te readucea in pagina, exact din pozitia de unde plecasesi. Adica, erai la mijlocul paginii, te intorcea tot acolo. Antena 3, saraca, nu avea functia asta. Acum e exact invers:))
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu