vineri, 3 octombrie 2008

Oala care se topeste (melting pot) ep.1

Sponsori:


- care e rostul unei emisiuni/dezbateri despre cum trebuie sa plateasca politicienii reclama in campania electorala? Ca asa ceva am vazut acu’ cateva minute la un post, nu dau nume… Si in care CNA-ul sa explice realizatorilor ce au si ce n-au voie in campania electorala… Pai astea nu se discuta in sedinte si in culise??

- iti dai seama cat de bine au ajuns sa joace Clujul si Steaua doar cand vezi ce prost joaca Rapidul…

- apropos de Rapid… astia au un jucator pe care il cheama Pitbull. Cu doi de l. Oare asa il va chema si in buletin?? O sa le fie mai usor crainicilor straini care ii vor pronunta numele. Pacat ca n-o sa stea prea mult prin cupele europene. Oricum ii prezic un viitor stralucit.

- si tot din fotbal, doua expresii ale comentatorilor, care imi plac la nebunie: nu stiu cine “s-a insinuat in careu”. Traducere: s-a infiltrat pe acolo pe undeva. Si doi: “portarul a rashchetat mingea”. Nu, nu i-a facut colturi, a dat in ea si s-a dus total aiurea, cu totul altundeva decat unde voia s-o trimita.

- o fatuca tuciurie, dar nu foarte tuciurie, a spus intr-o emisiune “Rai da buni”, a lui Morar, pe Antena 2, ca “eu am venit aici in studio ca sa dezmatz aceste acuzatii”… Ma rog, ceva tot a reusit.

- Andreea Raicu si Tudor Chirila s-au despartit. Pe blog. Pai da, ca amandoi au anuntat pe internet tragica veste. Uite un lucru in care tot s-au inteles… ca de restul… nu cred totusi ca erau facuti unul pentru altul. El prea boem… ea femeie. Haha!! Andreea Marin inca se simte bine.

Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu