marți, 16 septembrie 2008

Recomandarea zilei: faceti-va senatori

Sponsori:


Am avut doua revelatii ieri: una legata de politica (nu e noua) si una legata de masinile vremurilor noastre. O sa vb acum doar despre ultima. Drumurile m-au dus ieri in masina unui fiu de senator. Baiatul ok, demn de toata stima si lauda. Bai, dar avea tipul un jeepan BMW, de-ala sa vorbesti singur 3 zile dupa ce intri in el :))

Nu ma dau in vant dupa masini si poate de-aia ma mir ca prostul. Stai sa va spui. Avea masinuta un televizor micut si dragut incorporat in bord, de-ti era mai mare dragul (cam ca in poza). Prindea ce poate sa prinda un televizor… Doar ca atunci cand a dat cu spatele, televizorasul nostru s-a transformat in monitor pentru o camera de luat vederi plasata in spate, care ii arata omului nostru cat sa dea inapoi pentru a nu se lovi de obstacole. Apoi ii mai arata si directia in care o iau rotile...

Mi-am revenit cu greu pentru a mai vedea nuantele de lemn de prin masina si alte accesorii pe care nu le-am inteles prea bine. Cum spusei, masina apartinea unui fiu de senator. Nu ma dau in vand nici dupa masini, nici dupa politica, nici dupa averi colosale. Dar poate altii au alte aspiratii, asa ca va invit cu incredere: faceti-va senatori.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu