miercuri, 17 septembrie 2008

Barbatul cel mai usor de tinut sub papuc

Sponsori:


Femeile sunt in delir. Visul li s-a implinit. Devine din ce in ce mai clar, barbatii pot fi tinuti sub papuc. Un prim pas a fost facut saptamana asta la Londra, unde He Pingping s-a uitat in sus la cele mai mari picioare din lume. De femeie.

Mongolezul He este cel mai mic om din lume, are doar 74,61 cm, in timp piciorusele rusoaicei Svetlana Pankratova sa tot masoare 132 cm. Ei s-au intalnit in Trafalgar Square tocmai pentru a bate in cuie cele doua recorduri si a le trece in Guinness Book.

Haha. Intalnirea asta a fost si ea un record suprem, asa cum fiecare lucru pe care il fac cei doi e un record. E o premiera mondiala sa dai mana cu cel mai mic om din lume, sa-l servesti la restaurant, sa-i tunzi parul sau sa-l alergi. “Premiera mondiala. Ciprian, un roman, l-a alergat pe cel mai mic om din lume”, asa ar scrie ziarele daca l-as lua un pic la fuga pe ala micu'.

Deci fetele, puteti rasufla usurate, inceputul e deja oficial, caci se poate spune si asa: un barbat a fost vazut si fotografiat tinut (ca si) sub papuc de o femeie.

PS. Ok, bine… Probabil nu e asta cel mai arzator vis al vostru…:)

Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

bine, ma. ok:)tare!!

Anonim spunea...

era prea frumos sa fie adevarat...adica sfaturi cum sa tii un curvar pardon barbat sub papuc!!!

Trimiteți un comentariu