miercuri, 5 martie 2008

“Nu suntem ceea ce suntem, ci cum ne vad altii….”

Sponsori:


Discutabil acest aforism, care nu imi apartine. Si totusi imaginea este foarte importanta. Pentru unii… pentru multi parca... Fac aceasta paralela, intrucat nu demult rememoram cu cineva ce insemnau telefoanele mobile pe vremuri. Pai daca aveai un mobil bastan erai si tu barosan. O aveai lunga sau scurta (agerimea, ca ce altceva??) nu mai conta....Daca aveai telefon bazat, erai bazat.

Am uitat asta, dar a fost o adevarata isterie despre cat e de neam prost sa-ti scoti telefonul pe masa (in bar, la restaurant sau altundeva…) si sa-l expui tendentios. Erau schetch-uri la tv pe tema asta, se discuta mai ceva ca despre fenomenul manelistic....(despre care o sa spun cateva cat de curand, daca nu uit of course:D)

Ce vreau sa spun e ca imaginea conteaza, sau o poti face sa conteze. Pentru multi conteaza, multi pun botul la dansa, deci este cat se poate de importanta. Si acest blog (poate) contribui la imaginea mea, si papagalul, daca as sti si vrea sa-l folosesc. O masina de-as avea as fi altul, un telefon cu 7G - nu mai vorbesc… Pot continua, dar nu mai fac efortul asta acum.

Probabil ca in lumea nebuna si grabita in care vietuim nu mai avem asa de mult timp sa digeram si sa gandim, asa ca preferam de multe ori sa le luam de-a gata. Si aici este acolo unde intervine marketingul individual, as spune….Acolo unde trebuie sa stii sa-ti mai si faci o imagine, sa te vinzi un pic, pentru a-ti usura sansele de succes. Am intalnit destul de multi care fac asta, si tot la fel de multi pentru care conteaza asta. E un fel de-a trece prin viata si acest aspect.

Ma intreb daca fac si eu asta, ca sa fie clar de pe ce pozitie vorbesc. As fi tentat sa spun ca nu, si sunt sigur ca dac-o fi, nu e la nivel constient. Acum ce sa zic…

Oricum sunt multi care o fac si carora nu pot decat sa le doresc sa le mearga. Am apreciat mereu marketingul. Ala care functioneaza…
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu