vineri, 14 martie 2008

Domnule Nokia, noi nu am prea muncit, dar am vrea prime de miel, da?

Sponsori:


Romanica nu se dezminte. Si asta imi place. Iar stirea care urmeaza m-a terminat de tare ce m-am ras… Un lider CNS Cartel Alfa, l-a luat deoparte pe seful Nokia Romania cu o problema cat se poate de spinoasa si serioasa.

Parca il si vad pe sindicalist, cu o sapca trasa intr-o parte, punandu-l pe dl Nokia la o masa si dandu-i un paharel de tuica. “Haide domul Nokia, sa bem un pic sa ne veselim si sa discutam un pic afaceri”, i-a zis probabil. “Uite care e treaba, noi aici la Jucu suntem un grup de domni care, nu muncim noi de prea multa vreme, dar am vrea prime de miel. Stiti, asa se obisnuieste la noi aici”.

Serios vorbind acum, cica l-a intrebat pe domnul Nokia daca le-a dat ceva la angajati de 8 martie. Si dl. Nokia i-a spus ca “multi pupici”. Tare si ala!!

Glumind din nou, “Nu dle Nokia, n-ati inteles… la noi e obiceiul sa se dea ceva acolo la oameni, de Pasti, de Craciun, de astea….stiti dumneavoastra. Bine, nu muncesc oamenii decat de o luna, dar asa e obiceiul aici”.

Bun, inteleg ca dl Nokia i-a spus ca se va consulta cu superiorii lui, vor studia problema si vor vedea ce vor face…

Sper sa nu ajunga sa le dea la nemti telefoane cu 100.000 de minute abonament, numai sa vrea sa-i reprimeasca inapoi cu uzina. Caci om avea noi forta de munca ieftina, dar romanul e poet si nu munceste el chiar oricum. Iar emblema noastra, la Jucu ma refer, va ramane calul si nicidecum un telefon mobil….

Sa ceara, frate, prima…. dar parca e totusi prea devreme si prea cu cantec mutarea lor in Romania, nu?

Stirea originala se gaseste AICI

Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu