vineri, 8 octombrie 2010

Parfumuri originale... Cele mai scumpe si bune parfumuri din lume - poze

Sponsori:

Parfumuri... Originale... Multi le folosim, barbati, femei... desi cred totusi ca sunt mai degraba apanajul femeilor. Cronologic, postul asta despre parfumuri originale e scris dupa cel cu scarile, asa ca am zis sa rasfatzam un pic si sexul frumos :) Da, da, multumesc :) Noh, si cu ce sa facem asta daca nu cu parfumuri. Si nu orice parfumuri ci cele mai scumpe si originale parfumuri din lume. Se spune ca parfumul este un fel de "diamant lichid" atat datorita pretului cat si a esentelor din care e facut. Incepem cu Clive Christian. O sticlutza de Clive Chtistian Imperial costa 215.000 dolari :)

Baccarat. Este cunoscut pentru utilizarea de sticlute incrustate cu cristale pentru a parfumurile exclusive pe care le produce. Cu parfumul Les Larmes Sacrees de Thebes, Baccarat a intrat in aria parfumurilor business. O sticluta de parfum costa 6.800 de dolari.

Parfumul Ralph Lauren Notorious este unul din cele mai scumpe parfumuri lansate vreodata si este dedicat persoanelor din segmentul ultra premium. Pretul unei sticlute de 75 de ml este de 3.540 de dolari.

Parfumul Caron’s Poivre se gaseste intr-o sticluta incrustata cu cristale si capac din aur alb. Pretul unei sticlute de 60 ml este 2.000 de dolari.

Joy este un parfum creat in anul 1929 de catre Henri Almeras pentru creatorul de moda Jean Patou. Este cel care a adus genul floral printre parfumuri. 30 de ml din acest parfum costa 800 de dolari.
Parfumul Jar The Bolt of Lightening este facut de un creator de bijuterii, Joel A. Rosenthal pe numele lui. 30 de ml din acest parfum costa 765 de dolari...

Parfumul Shalini este creat de Maurice Roucel, faimos pentru parfumurile de lux pe care le-a facut de-a lungul timpului. O sticla de 65 de ml costa 900 de dolari.

Parfumul Eau D’Hadrien este creat de catre Annick Goutal, model, pianist si creator de parfumuri si este rezultatul unei indelungi cercetari cu citrice. Parfumul este facut din extracte de struguri si lamai siciliene. O sticluta de 100 de ml costa 1.500 de dolari.

Chanel No.5 este primul parfum lansat de catre creatorul de moda parizian Gabrielle “Coco” Chanel. Parfumul a fost in continua vanzare din momentul aparitiei, anul 1921, si pana in prezent. Potrivit companiei, la nivel mondial, o data la 30 de secunde se vinde o sticluta de Chanel No5, pretul acesteia fiind de 234 de dolari (100 ml).

24 Fauburg de la Hermes. A fost lansat in 1995 pentru a simboliza calitatea si luxul feminine. Pentru 30 de ml marci 1.500 de dolari :)

Aceasta a fost superba colectie a celor mai scumpe, originale si rafinate parfumuri din lume. Sa-mi spuneti, fetelor, cand e ziua voastra si sa vedem cum facem :) Sa-mi spuneti si pe care-l preferati, sa facem o lista :)

A aparut AntiPlicti.ro - citeste acolo:
- Profesoara si mobilul. Nu te pune cu profesoara asta - video
- Mogulii... Ma crezi ca ai vrea, in secret, sa lucrezi la mogul?
.
Twitter
Facebook

11 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Postarea asta-i asa, de vineri seara :)) sa ne faci sange rau, ai? ...cat despre cadou, hmmm, nu visez nici in 10 vieti sa primesc vreunul :D


PS. cu siguranta va fi cea mai vizionata postare ;)

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Cippy,nu vreau un cadou asa scump.....ma multumesc si cu un buchet de frezii!!!Daca as avea o sticluta cred ca s-ar evapora.... nu as folosi de frica ca trece (na vezi ce cap am)!!!

roxana spunea...

Cand nu ai ce face cu banii iti cumperi si asa ceva...dar avand in vedere tara in care ne aflam...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ april - cred c-am dat-o un pic in bara cu postarea asta. adica barbatilor daca le arati telefoane, televizoare sau alte treburi barbatesti, ar pune botul si daca nu si le-ar permite. sau eu unul singur as face-o. se vede treaba ca la fete e un pic diferita problema... invatam mereu :) bine, postul ramane totusi unul informativ :)

@ judy - judy ai aici un buchet de frezii de la baiatu' :D

@ roxana - chiar as fi curios cat de bine poate mirosi o chestie de-asta sau e doar brandul si fitza de capul ei...

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Vai dar ce dragut!!!!!Multumesc mult,mult ,mult!!!

victoria spunea...

Chanel no. 5 e cat de cat accesibil ca si pret. Am platit 80-90 de euro pt. 50 ml, mi se pare rezonabil. Miroase bine, dar il pastrez pentru ocazii mai... speciale. Eu sunt indragostita de vreo 3 ani de Infusion d' Iris de la Prada. Atat de indragostita incat am vreo 3 prin genti diferite, unul prin cosmetice si unul mic in geanta de sport.
Cat despre parfumuri pour homme, recent i-am spus unui prieten bun sa nu mai foloseasca parfumul Gucci no x , ca vreau sa ramanem doar prieteni :D

Parfumuri Originale spunea...

wow, superbe... cred ca Eau D’Hadrien este preferatul meu :)

Anonim spunea...

Cum iti dai seama ca parfumul este 100 % original sa nu iei plasa multumesc

Brasovean spunea...

nu are rost sa dai 400lei pentru un parfum de firma..

Parfumuri spunea...

sunt extrem de scumpe dar vedetele si le pot permite

Alexa spunea...

frumoase si bune pentru cine isi permite

Trimiteți un comentariu