joi, 22 aprilie 2010

Cele mai ciudate... prezervative din lume - 10 poze

Sponsori:

Ce as putea eu sa scriu in introducerea pozelor astora despre prezervative? Ca citesc si copiii... (de fapt ei stiu mai bine, asa ca s-ar putea sa ma invetze si pe mine cate ceva, lol). Deci prezervativul este atunci cand... ai un fel de guma de mestecat pe care o pui pe un deget special al barbatului si care te ajuta sa nu ti se infecteze degetul dar si sa nu se inmulteasca. Pentru ca degetele astea au o capacitate uimitoare de a se inmulti iar barbatul nu vrea sa aiba prea multe degete, ca n-are ce sa faca cu atatea :)) Ai inteles ceva? Bun, asta era si ideea. Deci cele mai ciudate prezervative din lume sunt asa. 1. Prezervometrul. Masoara lungimea degetului, ma-ntelegi. Este foarte bun pentru iubitorii de matematica (baieti) si de statistica (fete) :)


2. Prezervativul costum.
Pai daca mergi cumva la o receptie sau la o situatie mai oficiala, de ce sa nu ai cu tine si un prezervativ pe masura, nu? :)


3. Prezervativul cu gust de whisky.
Pai este prezervativul care continua ideea pentru care ea a ajuns sa aiba nevoie de un prezervativ cu tine, daca intelegi ce vreau sa spun... ;)


4. Prezervativul anti-viol.
Asta e un prezervativ pentru femei si este spaima barbatilor. Se ataseaza femeilor iar coltzii, zimtii din interior permit intrarea dar nu si iesirea. Hm... daca stau sa ma gandesc zimtii ar fi trebuit sa fie pusi invers, nu? Probabil sunt pusi asa pentru cazul in care ei s-ar putea sa-i placa si sa se razgandeasca...


5. Prezervativul dinozaur.
Asta cred ca este pentru mosi, adica pentru dinozauri. Cred ca si Horia Moculescu foloseste asa ceva :)


6. Prezervativul personalizat.
Pai exista o firma care-ti pune moaca pe prezervativ. Din pacate doar pe ambalaj. Nu de alta da' sa stie fata cu cine are de-a face, nu? :)


7. Prezervativul spray.
Asta e inca in faza de teste. Dar cica vor sa inventeze un spray pe care il pui pe deget si se transforma in cauciuc. Este sub forma de lichid insa se solidifica destul de repede. Sper sa se solidifice repede ca altfel il folosesti singur... E bun ca e practic pe dimensiunea clientului. Deci nu are cum sa dea gres.


8. Prezervativul fosforescent.
Este foarte util pentru ca straluceste in intuneric. Deci nu te vei mai pierde niciodata, ma-ntelegi. Doar ca e foarte scump, la aproape 15 euro bucata. De-aia s-ar putea sa fie mai buna o lanterna... :)


9. Prezervativul din pistol.
Pai daca nici cu asa ceva nu impui respectul femeii atunci nu i-l vei mai impune cu nimic :)


10. Prezervativul clown.
Pai ce? Crezi ca clownii nu fac sex? Fac si ei iar cand o fac, folosesc prezervativele de mai jos :)




Vezi si:
- Fetzele placerii - poze
- Cum arata o partida buna de sex :)
.
Twitter
Facebook

6 Pareri. Comenteaza:

Lia D spunea...

Prea tare!! :))

Vlad spunea...

Astea sunt luate de pe bravonet.ro.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ lia - dada

@ vlad - bravonet??? cine?? o sa te dezamagesc dar nu... :)

Vlad spunea...

Uite : http://bravonet.ro/blog/cele-mai-ciudate-prezervative/2010/03/31/
Aceleasi poze... :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ vlad - oook. chiar au doua in plus, pe care eu le-am eliminat caci nu insemna nimic pentru cititori... da' apropos, oare ei le-or fi facut? bravonet astia?? pozele ma refer...

Anonim spunea...

Finding Hd Has grown to be Easier Through Dish System

Look at my web-site; pollyanna

Trimiteți un comentariu