marți, 11 august 2009

Probleme in paradis - versiunea ei

Sponsori:

Dupa cum scriam intr-un comentariu recent de aici, femeia (ca si concept) s-a emancipat (si e foarte ocupata in sensul asta). Iar nevasta-mea are propria versiune a povestii asteia, cu problemele in paradis... O versiune, trebuie totusi sa recunosc, serios de haioasa, spumoasa si cat se poate de... dulce. Stiam eu ca ma insor cu o fata desteapta... Ca nu eram nici baut si nu era nici noapte cand am luat-o... :)

Dar e de datoria mea sa va informez cu ocazia asta ca, potrivit Celinei, eu nu am fost cine credea sotia mea ca sunt. Iar manifestarile de care am dat si dau dovada denota dualitate, criză de persoanaliate, ca as fi agent SRI sub acoperire sau soferul lui Udrea... :))) Deci, mai scrie sotia, "ceea ce stiu sigur si simt in inima mea de printesă minunabila, este ca pe acest strain necunoscubil nu-l cunosc." Asta pentru ca am adus in cuibusorul nostru nu o femeie ci... un barbat.... eSorineeeee, unde esti?????? Ma ia la sentiment!!!!! Ma face din vorbe.... Ajutoooooor!!!!!!

Asa. Pe scurt, eu si eSorin (caci despre el e vorba) am expulzat femeia - la cratitza* :)))))) Restul acuzatiilor troneaza frumos la Celine... Uita-te si tu si spune!

Mnoa... Problema este una singura. Eu i-am adus fetei doi porci mistretzi din padure, asa cum am promis. Numai ca cine-i gateste??? Ca nimeni dintre noi, cu exceptia mea, nu vrea la cratitza... Si ce ma fac, ca ma pune sa renunt la eSorin... eSorin care m-a invatzat cum sa manuiesc bata de baseball (mai ales pe spinare...). eSorin, my buddy, intr-un cuvant... cel cu care discut si altceva inafara de unghii, machiaj, rochii, sentimente si... a, era sa uit unghii.... Ce ma faaaaaac???

The image “http://i27.tinypic.com/2r7r428.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Ca io iubesc la Celine... ca asa m-a invatzat Dilimache sa spun... cat mai des. Deci daca n-am spus-o, o repet. Celine e... bateria de la laptop, e semnalul meu de internet... parola de la blogspot... subiect de conversatie cu eSorin, tastatura de la telefon... benzina din rezervor (cam inflamabila dar indispensabila...:) Deci asta e... Iar eSorin... eSorin e my buddy... Deci inafara ca-i multumesc lui Cipri ca e un nash de comitet (stie el de ce) ce ma fac???????

__________________________
* acolo unde ii e locul, n. red. :)


Vezi si:
- M-am insurat
- Cum sa cuceresti o fata
.
Twitter
Facebook

21 Pareri. Comenteaza:

Unknown spunea...

:)) Ce dragut!

Unknown spunea...

mor de râs!

tinere, nu eşti normal, jur pe roz! :))

chiar mă gândesc, ce-o fi sorin? l-o fi râpit un extraterestru, sau cine ştie ce făptură angelică de genu'... whatoever, de ieri îl tot aştept pe aici să se agite ca doza de pepsi scăpată pe jos şi el nimic! dar mai bine să nu vină că-mi place liniştea :D

iubitule, porcii găteşte-i tu, eu nu pun mâna pe aşa ceva!
ps. a se înţelege de aici că eu ştiu că tu nu eşti porc ci eşti minunabil, evident! :)))

eSorin spunea...

Credeati ca ati scapat de mine?mwhahahaha!!!
@celine,un mare om a spus candva : "daca o femeie are inclinatii intelectuale atunci este ceva 'neregula cu ea din punct de vedere sexual" abia acum realizez si eu de ce esti asa recalcitranta.
@Cippy,vezi ca la real sunt niste oferte la televizoare diagonala 32cm.pune-i fetei unul in bucatarie si seateaza toate canalele pe acasatv sa gateasca si ea mai cu spor!si ca tot veni vorba de mancare,femeie ,pune masa la barbatii astia ca abia au venit de la o sedinta importanta!vreau sa vad miscare!!!

Unknown spunea...

hahaha, ce reacţie ieftină, mă faci să râd pe gratis?
să înţeleg că eşti de acord cu marele om fără nume şi femeile pe care le ştii tu ori gândesc şi atât ori ştiu să se dezbrace şi atât! trist, trist! uaaaaa!!!!!!
stai jos tinere, n-ai nici o şansă!

Cipri spunea...

Gata! M-am săturat să vă văd certându-vă!
Pornesc Lăstunu'. Vin spre voi!

Adriana spunea...

Nu stiu de ce viata pe proaspat insuratel nu prea iti prieste! Nu stiu de ce mi se pare ca vezi un fel de furtuna intr-un shoot de tequilla (hac!!!)E normal sa fie asa, trecerea de la independenta masculina la papucul sotiei e dureroasa...dar se vindeca repede...cu alcool! Cu cat esti mai putin treaz cu atat o intelegi mai usor pe cea pe care intr-un moment de pura inconstienta ai ales-o cu un DA ferm!


O zi fantastica sa ai! :)

Dili spunea...

Bai nene, vreau sa plec afara da' vad ca voi continuati cu sagetelele.
Cippy, mai cu sentiment declaratiile alea, cerem o poezie, po-e-zi-e!!! Si ia zi, ce ai alege din a o pierde (ptiu!) pe Celine si a lasa amicul sorinache singurel cu sapte beri?

Fratii mei albi, eu am o solutie super extra ultra mega hiper inteligenta pt toata brambureala asta: tre' sa cuplam toti prietenii astia care-l strica pe Cippy. Io plec la vanatoare, poate gasesc prin parc vreo mamica sau vreo sora singura. Pe curand!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ high heel walker - de partea cui esti? a mea, a sotzioarei sau a viteazului de eSorin?

@ celine - SORIN TRAIESTE!!! URAAAAAAAA!!!!

@ eSorin - TRAIESTI!!! URAAAAAA!!!

sa stiti ca deja ne-o luam in basca de la doua persoane. atat Dilimache ne-o da cat si nashul Cipri... daca sunt probleme, aruncam cu oua in blogurile lor :))))))

@ adriana - dac-ai stii cate mi-a promis.... c-o sa-mi faca numai friptura de fazan in fiecare zi... la cununia civila mi-a dat o scaltoaca : "zi ba DA odata ca nu avem timp". :((( nici beat pulbere n-o sa ma obisnuiesc cu asa ceva... :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ dilimache - celinica te iubesc / ca ca tine nu gasesc... are vreun pic de sentiment???

aleg sa beau 3 beri cu celine si 4 cu sorin... merge??? :))))

Sorineeee, e pericol, vor sa te cuplezeeee... :)

Adriana spunea...

pai asa de usor spui tu da?? Doar cu o friptura de fazan pe zi... Nu fi ticalos ca sigur te a vrajit fata si cu altceva...si la o adica nu e vina ei ca ti a picat cu tronc si abia acum ii vezi " defectele "..
Cat despre beat pulbere...pariu ca la nunta de argint o sa fii? :))

Unknown spunea...

sorin, vrei să fii prietenul meu cel mai bun?!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ adriana - da, m-a vrajit... mai bine spun m-a ametit cu o palma cu piciorul. e foarte buna la dat palme cu piciorul... daca ar face si mancare pe cum da palme cu piciorul, viata ar fi mai frumoasa si lumea mai buna...

@ eSorin - da, este o lupta care trebuie castigata din fasa... ca daca-i dam un spatiu de manevra cat mai mic o sa fie vai si amar mai tarziu... deci am retinut: 1. sa cante imnul... 2. sa treaca la ceaun... 3. furtunul... ma asta cu furtunul parca e cam mult... cu cureaua n-ar fi mai bine??

hopa, celine schimba strategia... io stiam ca-i desteapta da uite ca e si flexibila... hm. are sange de baiat... :)))))

Dili spunea...

Hai la baba Cipilache
sa-ti dea sfaturi Dilimache:
Cipilica cip-cip-cip
scoate capu'(...) din nisip
precum strutu' te ascunzi
da' tot mai rau te afunzi.
Tine fata ca in puf
si sarut-o cu naduf
nu-i da bere, da-i lichior
- te va iubi mai cu spor
Si cumpara-i verzi margele
ca ca smaraldul sunt iele
Si mai cumpara-i inel
stralucel din aurel
ca cand lefter te-oi afla
amanetu' te-o salva.
Si ia-i si furou de zale
sa nu mai ai nopti banale;
iti doresc sa fii destept
la sexshop io te astept (n-am avut rima)

Dili spunea...

@ Celine, deci tu-l atragi in cuibusor pe Sorin, io dau la gioale si cand cade ii tai limba ok? Sau invers?

eSorin spunea...

@celine,da vreau sa fiu prietenul tau imaginar
@dilimache , baga la cap : Un musuroi de furnici se bate cu un elefant. Fiecare încearca sa-l
muste, sa-l gâdile, sa-l ciupeasca, ma rog, ce poate. La un moment dat
una dintre ele ajunge pe gâtul elefantului, iar celelalte disperate
încep sa-i strige:
-SUGRUMA-L! SUGRUMA-L!

eSorin spunea...

@cippy ,era sa uit..cureaua este foarte buna poti sa o pocnesti si cu catarama ca sa ii ramana si o urma frumoasa sa-si aminteasca pentru ce si-a luat-o.mai poti sa o bati si preventiv in caz ca va calca pe bec

eSorin spunea...

dupa toate cele intamplate am tot incercat sa inteleg femeile,in special pe Celine,sa fiu mai tolerant ,mai intelegator,mai elevat pana am gasit asta http://www.youtube.com/watch?v=dpHpq5mozMg&e o lectie de viata in 10 minute.lectie din care am invatat ... la cratita cu voi !!!:D:D mwhahahaha!!!

Unknown spunea...

Fraţilor, ţin să menţionez că m-aţi cam speriat cu violenţa. Pe de-o parte Dilimache zice ceva chestii de tăiatul limbii lu' prietenul meu cel mai bun, Sorin. Dar cum măi? De ce? Dacă mai are nevoie de ea? Nu sunt de acord... Pe de cealaltă parte, iubitul meu soţ zice ceva chestii şi el: furtun, curea.... huh? Sorin angelicul şi el cu tatuajul în formă de cataramă? Băăăăi oameni buni, de unde vin eu activităţile astea de petrecere a timpului liber nu sunt nici măcar menţionate, dar practicate? Brrrr, nu ştiu dacă mai vreau să vorbesc cu voi! Îmi zdruncinaţi lumea!

ps, cippy, eu nu ţi-am dat nici o palmă cu piciorul, fabulezi la greu! Am zis: dă-ţi o palmă! e mare diferenţa, cere-ţi scuze imediat!

eSorin spunea...

@celine,fii si tu mai maleabila si obisnuieste-te cu diferite situatii cum ar fi cafteala!

Unknown spunea...

nu reuşesc, sorry!

btw, oarecum eu vorbeam serios!

Dili spunea...

Ia faceti mai copii acu doua coloane, ca lipseste organizarea de-acilea: una cu buni si a doua cu nebuni. Sa stiu care cum e. Cap de coloana la cuminti - Celine. Cippy. asa mireasa tine-o bine ca e draguta rau! Capu' de la nebuni - cine se simte.
Si stabiliti clar ordinea de zi. Nu am inteles daca, unde si cand plecati in luna de miere. Si ca martor principal solicit clarificari.
Trei: Sorine, nu vrea sa stie elefantul ala cum e sa-l gadile o furnica in trompa si sa n-aiba cu ce se scarpina.

Trimiteți un comentariu