sâmbătă, 4 octombrie 2008

Cum functioneaza masina de cusut?

Sponsori:

V-ati intrebat vreodata?? Sincer, nici eu, dar am gasit imaginea de mai jos si mi se pare fascinant acum ca vad. Hai ca nici la How it's Made, pe Discovery Channel, n-ati vazut asa ceva :)
Twitter
Facebook

9 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Stiam cum mergea, dar tot am ramas hipnotizata 2 min. Foarte tare ce-i drept. Bravo

Anonim spunea...

Am cautat peste tot sa vad principiul de functionare a masini de cusut,dar nicaieri nu am gasit o descriere vizuala binenteles,mai clara. Va multumesc foarte mult!!!

Anonim spunea...

Va multumesc mult. Intr-adevar e mult mai clar ca la How it's made.

Anonim spunea...

Foooarte clar!!!! Suveica si mosorul (cred - linia rosie) se rotesc in jurul unui ax...pe care-l taie ata verde!!!!Adica n-are nici un punct de sprijin!!! Ce frrrumos!!!

Anonim spunea...

acesta este princioiul.
dar cand apar defectele?
cum ar fi:"varful apucatorului nu intra in bucla si astfel nu preia firul pentru a-l duce in jurul suveicii",rezultand o "pasire",adica un pas necusut.
deci,cum trebuie reglat varful apucatorului in raport cu pozitia acului,pentru ca in miscare cu viteza normala,sa se produca apucarea si trcerea peste suveica a firului superior?

Anonim spunea...

Good day! I could have sworn I've been to your blog before but after looking at some of the articles I realized it's new to me.
Anyways, I'm definitely pleased I stumbled upon it and I'll be
bookmarking it and checking back frequently!

Feel free to visit my blog Bench Craft Company advertising ideas for school events

Anonim spunea...

Pretty! This has been a really wonderful article.
Thank you for providing this info.

Visit my web page :: Bench Craft Company advertising good for economy

Anonim spunea...

acum m-am desteptat!!!!! cat de prost am fost!!! ...de multe ori m-am gandit la functionare....si era un mister pentu mine....nu am desfacut niciodata o masina de cusit...nu am pus niciodata mana pe o masina de cusit dar ma rodea ideia cum functioneaza masina de cusit.....multumesc!! esti tareee!

Anonim spunea...

Desenul, desi frumos, este gresit, asa cum subliniaza foarte corect Anonimul din comentariul al 4-lea. Oricum, pentru cine n-avea chiar nici o idee, se apropie oarecum de realitate. Mai trebuie totusi cautata si explicatia corecta.

eugen

Trimiteți un comentariu